Huawei P50 Pro görüntüsü sızdırıldı

Huawei P50 Pro akıllı telefonun ilk görüntüleri sızdırıldı. Huawei, Huawei Mate40 serisi şeklinde en son amiral gemisi akıllı telefon serisini piyasaya sürdü. Hatta şirket geçen hafta Huawei Nova 8 serisini tanıttı. Şimdi, yaklaşan HUAWEI P50 serisine ilk bakışı göreceğiz.

Aniden popüler bir sızıntı kaynağı olan Steve Hemmerstoffer (@onleaks), yakında çıkacak olan HUAWEI P50 Pro akıllı telefonunun 3D CAD görüntüsünü Voice’ta paylaştı. Ona göre bu telefon 6.6 inçlik bir ekrana sahip olacak. Huawei’in yeni akıllı telefonunun gövdesi 159 mm yüksekliğinde ve 73 mm genişliğinde olacak.

Xiaomi MIUI 12.5 güncellemesi alacak telefonlar

HUAWEI P50 SERİSİYLE İLGİLİ DİĞER ÖZELLİKLER HENÜZ BELLİ DEĞİL

İlk günler olduğu için sızıntı, HUAWEI P40 serisinde bulunan manyetik kulaklık hoparlör sistemi yerine standart bir kulaklığa sahip olacağı gerçeği dışında cihazın diğer yönlerinden emin değil.

Dahası, render üzerinden ilerleyen yaklaşan Huawei’in yeni akıllı telefonu, daha ince çerçeveler ve kavisli ekran ile selefine benzeyecek. Ancak selfie kamerası için hap şeklindeki bir kesik yerine merkezi olarak hizalanmış tek bir delik açacak.

Bunu söyledikten sonra, @onleaks, eline geçtiğinde bu akıllı telefon hakkında daha fazla bilgi paylaşacağını açıkladı. Ek olarak, sertifika bürolarının ve kıyaslama platformlarının önümüzdeki aylarda yapılacak resmi duyurudan önce bu telefonu ifşa etmesini bekliyoruz.

Elimizdeki tek görüntüden çıkarılacak çok az şey var. Huawei P50 Pro’nun Mart 2021 civarında bir noktada bir çıkış tarihi görmesini bekleriz – eğer Huawei önceki lansman döngülerine sadık kalırsa – ve Huawei’nin bunu bir Harmony OS cihazı olarak kullanma şansı var.

Exit mobile version