Huawei P50 Görüntüsü Sızdı

Huawei, 2 Haziran tarihindeki HarmonyOS tanıtımında P50 serisini tanıttı. Söylentilere göre bu telefonun çıkışı Temmuz ayının sonlarında olacak. Şirket ise resmi olarak sadece arkadaki kamera kurulumunu bizlere gösterdi. Ancak şimdi telefonun yeni bir görüntüsü sızdı.

Şirketin etkinlikte gösterdiği arka kamera kurulumu dışında telefon hakkında pek bir detay resmileşmedi. Son fotoğraflara göre, son zamanlarda ilk kez P50 modelinin gerçek casus fotoğrafları ortaya çıktı. Arka lens kısmındaki P50 ve çift daireli dört kameralı bir düzen şeması önceki resmi görüntüler ile tutarlı duruyor. Bu sebeple fotoğrafların gerçek olduğunu düşünüyoruz. Bu modelin genel olarak kendine has özellikleri var ve mevcut pazar cep telefonları aynı değil.

Huawei P50
Huawei P50

İlginizi Çekebilir: Xiaomi 192 MP Kameralı Telefon Üzerinde Çalışıyor


Huawei P50 görüntüleri

Ancak elimize geçen fotoğraf biraz farklı duruyor. Bunun sebebi ise parlak pembe rengi. Parıltılı ve pembe bir arka kapağa sahip olan bu telefon oldukça dikkat çekiyor. Aynı zamanda özel dokusu da göze çarpıyor. Ek olarak fotoğrafta altta bulunan lenslere Leica sertifikası eklendiğini görebilirsiniz.

Daha önce internette Huawei ve Leica’nın sözleşmesinin sona erdiği ve başarılı bir şekilde yenilenmediği söylentileri vardı. Leica’nın Sharp gibi diğer cep telefonu şirketleri tarafından imzalandığı, bu yüzden P50 serisinin hala sözleşme döneminde olduğunu görüyoruz.

Huawei P50 özellikleri

Ek olarak, birkaç gün önce başka bir kaynak, P50 standart sürüm bilgilerinin temel parametrelerini ortaya çıkardı. Böylece cihazın Snapdragon 888 4G sürümü ve Kirin 9000L işlemcisinden güç alacak iki ayrı sürümü olacağını öğrendik.

Bununla birlikte, P50, Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacak 4G sürümü performans açısından önceki 5G sürümünden farklı değil. Bu işlemcinin tek farkı 5G bağlantıyı desteklemiyor olması. Bunun dışında diğer özellikleri aynı ve herhangi bir eksiklik yok.

Yasak kısıtlamaları nedeniyle, şirket artık 5G telefonları büyük ölçekte üretemeyecek. Bu nedenle P50, piyasaya çıkan yeni işlemcilerin 5G sürümüne sahip olmayacak. Şirket için önümüzdeki günler zor geçecek gibi duruyor.

Exit mobile version