Huawei P50 66W Şarj Sertifikası Aldı

Huawei P50 serisi tekrar karşımızda. Seri şimdi de 3C sertifikası alıyor. Modellerin çıkışının tarihi oldukça yakın. Aynı zamanda bu sertifika da bunu onaylar nitelikte. Geçtiğimiz günlerde telefonun pembe bir versiyonu ortaya çıkmıştı.

Huawei’nin yaklaşmakta olan amiral gemisi P50 serisini bu ayın sonunda tanıtmasını bekliyoruz. Tanıtım zamanı yaklaşırken, yeni amiral gemisi serisiyle ilgili daha fazla detay ortaya çıkıyor. Bu sabah, Çin 3C Sertifikasyon sitesinde JAD-AL50 model numarası ortaya çıktı. Bu model numarasının kaynaklara göre P50 serisinin standart ve 4G versiyonuna ait olma ihtimali var. Ayrıca aynı model numarasını, geçmişte farklı sertifika sitelerinde zaten görmüştük.

Huawei P50
Huawei P50

Göz atmak isteyebilirsiniz: Huawei P50 Görüntüsü Sızdı


Huawei P50 66W hızlı şarj ile geliyor

Sertifikada gördüğümüz gibi, beklenen P50 4G sürümü, Mate 40 serisinde de olan aynı 66W şarj cihazını destekleyecek. Şimdiye kadar Huawei, şarj cihazlarını telefonuyla birlikte veriyordu. Bu nedenle bu 66W şarj cihazının telefonla birlikte kutudan çıkmasını bekliyoruz.

Şarj cihazı maksimum 10W (5V, 2A), 40W (10V, 4A) ve 66W (11V, 6A) modlarında şarjı destekliyor. Bu sertifika için başvuran şirket Huawei Device Company Limited olarak görünüyor. Huawei, amiral gemisi modelleriyle genellikle 66W şarj cihazlarını gönderdiği için bunun amiral gemisi bir cihaz olacağını söyleyebiliriz.

Yukarıda bahsettiğimiz gibi, aynı model numarasını daha önce Harmony OS ile TENAA Sertifikasyonunda görmüştük. P50 serisindeki 4G modellerinin üretiminin bu sefer 5G varyantlarından daha yüksek olacağını zaten bildirmiştik. Qualcomm’un en yeni amiral gemisi yonga seti Snapdragon 888 4G, Huawei P50 4G versiyonuna güç sağlarken, 5G versiyonundaki yonga seti farklı olacak.

Huawei P50

Huawei şuanda 5G yonga setlerini kullanamıyor. Ancak Qualcomm’un yalnızca 4G destekli işlemcilerini kullanmasına izin var. Hemen hemen aynı performansa sahip 4G modellerinin fiyatlarının daha düşük olacağını düşünüyoruz. Aynı zamanda modellerin bulunabilirliğinin hemen hemen her bölgede mümkün olacağı sonucuna varabiliriz.

Huawei P50 çıkış tarihi

Görünüm açısından P50 serisi, Honor 50 serisi tasarımına benzeyecek. Yeni amiral gemisi serisi P50 standart sürüm, P50 Pro ve P50 Pro+ varyantlarından oluşacak. P50 lite sürümü veya gençlik sürümü gibi diğer bazı modeller daha sonra piyasaya çıkacak. Şu anda Huawei’nin P50 serisinin 29 Temmuz’da piyasaya sürmesini bekliyoruz.

Exit mobile version