Huawei P40 Avrupa Fiyatları Netleşmeye Başladı

Dünyanın en büyük teknoloji firmalarından olan Huawei P40 Avrupa fiyatları ile ilgilinin net rakamlar ortaya çıkmaya başladı. Yaklaşmakta olan yeni amiral gemisi serisi P40 büyük gündem oldu. 

Tüketiciler, Google servisleri olmadan piyasaya sürülmesi beklenen bu amiral gemisi telefonla ilgili tüm detayları bekliyor. Bu merakın giderilmesi içinse 26 Mart tarihinde gerçekleşecek lansmanı beklemekten başka çare yok. Huawei, P40 ailesinin düşük özelliklere sahip olan üyelerinden P40 Lite ve P40 Lite E modellerini kısa bir süre önce piyasaya sundu.

Huawei P40 Avrupa fiyatları beklendiği gibi oldu.

Şu anda tüketicilerin bir kez daha heyecanlanacağı bir gelişme ortaya çıktı. Yunanistan merkezli bir internet sitesi tarafından yapılan açıklamada; Huawei P40 Lite E, Huawei P40 Lite, Huawei P40 ve Huawei P40 Pro’nun fiyatlarını açığa çıktı.

Bu internet platformu, Huawei P40 serisinin yanı sıra Huawei’nin kısa bir süre önce duyurduğu katlanabilir ekranlı yeni telefonu Mate XS’in de fiyatını açıklamıştı. Şimdi ise bu sitede yer alan bilgilere göre bu telefonun fiyatı 2.499 euro (yaklaşık olarak 17.600 TL) seviyesinde. Fakat bu fiyatların gerçeği yansıtıp yansıtmadığını şu an için tam bilmiyoruz.

Exit mobile version