Huawei P30 Diğer Modellerden Daha Şık Olacak

Herkesin büyük bir merakla beklediği Huawei P30 modeli; çok kısa bir süre içerisinde kullanıcısıyla buluşacak. Ancak sabırsız kullanıcılar için sızıntıları derledik ve ortaya son derece aydınlatıcı bilgiler çıkardık.

Huawei, 2018’de bazı etkileyici telefonlar yayınladı. Mart ayında P20 ve P20 Pro’yu duyurdu. Ardından Ekim ayında; Mate 20 ve Mate 20 Pro modelleri piyasaya sürüldü. İkincisi daha büyük bir grubun favorisi oldu.

Huawei P30 Hangi Özelliklere Sahip Olacak ?

Görüntüler incelendiğinde; Huawei’nin muhteşem bir deniz mavisi görünümünde olduğu görülüyor. Kontrast kırmızı bir güç düğmesi ile birleştiğinde, evet oldukça çekici.

P30’daki su damlası çentiği; Mate 20 serisinde bulunandan biraz daha küçük görünüyor ve her iki tarafta da görünen bir parmak izi sensörü yok. Bu yüzden muhtemelen ekranda bir parmak izi sensörü olacak. Hoş bir sürpriz olarak P20 ve Mate 20 serilerinde eksik olan 3.5mm kulaklık jakının geri eklenmesi de daha şimdiden konuşuluyor.

Kamera Özellikleri

Arkada üç kameranın olacağı, görüntülerden anlaşılıyor. 3 lensli kamerada, üçüncü mercek muhtemelen geniş açı olmak 40 megapiksel sensör ve 5x kayıpsız zoom içerir. Karşılaştırma için; Mate 20 Pro’da da benzer bir düzende üç mercek vardı. Ancak kayıpsız yakınlaştırma sadece 3x idi.7

Bakalım Huawei bu modelle birlikte; gerçekten de diğer Dünya devlerinin karşısında tutunabilecek mi ?

Exit mobile version