Huawei P10 ve P10 Plus için Android Oreo dağıtılmaya başlandı

çinli dev akıllı telefon üreticisi Huawei, 2017 yılı amiral gemisi modellerine Google”ın son Android sürümünü dağıtmaya başladı. Güncelleme Android Oreo tabanında EMUI 8.0 olarak kullanıcıların cihazlarına ulaşıyor.

Geçen yıl tanıtılan akıllı telefonlar Huawei P10 ve P10 Plus, Android 7.1 tabanında EMUI 5.1 kullanıyorlardı. OTA güncellemesi olarak cihazlara ulaşan yeni versiyon, Oreo”yu getiriyor. İki aylık beta test sürecinin ardından artık yazılımın hazır olduğunu düşünen Huawei ekibi, P10 Lite hariç diğer P10 modellerine sevgisini gösterdi.

Huawei”nin pek bir bilgi vermeyen güncellemedeki yenilikler sayfası, bu versiyonda hangi özelliklere sahip olunacağı hakkında çok sayıda soru işareti ortaya çıkarıyor. Şuan için Oreo çalıştıran modellerden Mate 10 Pro”yu ele alacak olursak muhtemelen aynı özellikler, Kirin 970 gerektiren yapay zeka özellikleri dışında, P10 serisine aktarılacaktır.

Güncelleme Dünya genelinde dağıtılmaya başlanmış olsa da sizin telefonunuza ulaşması biraz zaman alabilir. Bu konuda biraz sabırlı olmakta fayda var.

Exit mobile version