Huawei P Smart Fiyatına Göre Nasıl Bir Telefon?

Orta segment telefonlarda kıyasıya bir rekabet yaşanıyor. Huawei’in 2019 yılında tanıttığı P Smart modeli de fiyatına göre başarılı özellikler sunması sebebiyle yeni bir akıllı telefon arayışında olan tüketiciler için uygun bir seçenek oluyor.

2019 Huawei P Smart 7.95 mm kalınlığında ve 160 gram ağırlığında. Telefonun ön yüzünde herhangi bir tuşa yer verilmemiş. Cihazın çentik tasarımı ise son zamanlarda sıklıkla gördüğümüz damla formuna sahip.

3 renk seçeneğiyle satışta olan P smart’ın arka yüzünde ikili bir kamera sistemi kullanılıyor. Bu kameralar 13 ve 2 megapiksel değerinde. Cihazın arkasında bir de parmak izi okuyucusu bulunuyor.

Telefonun 2340 x 1080 piksel çözünürlüğündeki ekranının görüntüleme oranı da 19.5:9. Genellikle bu fiyat segmentinde FHD ekranlara pek rastlamıyoruz.

3 Gb’lık bir RAM’e sahip olan Huawei P Smart bünyesinde Kirin 710 çipseti barındırıyor. Çift sim kart desteğide sunan model 64 Gb’lık bir dahili depolama alanına sahip.

3400 mili amperlik bir dahili batarya ile gelen akıllı telefon kullanıcılara aynı zamanda oldukça yeterli sayılabilecek bir oyun performansı sunuyor. Cihaz bizce 2000 tl’nin altında satılan en iyi telefonlardan biri.

 

Exit mobile version