HUAWEI nova 8i Akıllı Telefon Türkiye’de Satışa Sunuldu

HUAWEI, Nova serisinin yeni üyesi nova 8i akıllı telefonunu Türkiye'de satışa çıkardı. İşte yeni akıllı telefonun özellikleri ve fiyatı...

Türkiye’de akıllı telefon pazarında geniş bir yer bulan ve oldukça da beğeni kazanan HUAWEI, yeni nova 8i akıllı telefonunu satışa çıkardı. Amerika’nın ambargosuna uğrayan ve Google uygulamalarına telefonda yer verilmeyen Çinli şirket, kendi işletim sistemini geliştirerek pazarda varlığını sürdürmeye devam ediyor. Gelin şimdi Türkiye’de satışa çıkan HUAWEI nova 8i akıllı telefonun detaylarına birlikte bakalım…

HUAWEI nova 8i Akıllı Telefonun Özellikleri

Süper dar çerçeveli yüzde 94,7 ekran-gövde oranına sahip 6,67 inç büyüklüğünde ekran sunan HUAWEI nova 8i; yüksek renk gamına sahip 2376 x 1080 FHD+ çözünürlük ile karşımıza çıkıyor. Bu özellikler ile ister video izlerken ister oyun oynarken veya sadece fotoğraflara göz atarken iyi bir kullanım sağlıyor.

66 W HUAWEI SuperCharge desteği ile cihaz; 17 dakikada yüzde 60’a kadar ve 38 dakikada tasarrufu sağlayan yapay zeka algoritmalarıyla etkileşime girer.

Cihazın Kamera Özellikleri

64 MP yüksek çözünürlüklü lens, 8 MP ultra geniş açılı lens, 2 MP makro lens ve 2 MP bokeh lens takımından oluşan akıllı telefon; geniş, gelişmiş sensörlü ana kamera ile en güzel anlarınızı capcanlı ayrıntılarla yakalamanıza yardımcı olur. Arkadaşlarınız ve ailenizle geçirdiğiniz o anlar; yaşandığı an kadar net bir şekilde hatırlamanız için kaydedilir. 120 derece ultra geniş açılı kamera ile daha büyük bir perspektifi keşfetme fırsatınız var.

Güçlü AI derinlik algısını kullanan arka derinlik kamerası; arka planı bulanıklaştırarak ön planı zahmetsizce vurgular. HUAWEI nova 8i ile kimi veya neyi isterseniz onu öne çıkarma şansınız var.

Yerleşik gürültü azaltma algoritması sayesinde daha önce karanlıkta gizlenen görüntüler; artık tüm ihtişamıyla görünüyor. Bu cihaz ile her çekim yaptığınızda güzel gece sahnelerini yakalayın.

Yenilikçi, yapay zeka güzellik algoritmasına sahip ön kamera; her ayrıntıyı korurken her yüz için özel bir çözüm sunar.

Akıllı Telefonun Hafıza Özellikleri

Tüm fotoğraflarınızı, videolarınızı ve mesajlarınızı saklamanız için cihaz 128 GB depolama alanı ile geliyor. 6 GB RAM, aynı anda birden fazla uygulamayı çalıştırmanıza; bunlar arasında akıcı bir şekilde geçiş yapmanıza olanak tanır.

Toplam 7 dahili anteni ve 180 Hz dokunmatik örnekleme hızıyla akıllı telefon; ister yatay ister dikey, güçlü sinyal ile ultra akıcı bir oyun deneyimi sağlar. Ayrıca, Rahatsız Etmeyin Modu ile gelen aramalar veya mesajlar olduğunda bile kesintisiz oyun oynayabilmenizi sağlar.

nova 8i Telefonunun Fiyatı

HUAWEI nova 8i, gece yarısı siyahı ve gümüş renk seçenekleri; koruma kılıfı dahil olarak HUAWEI Online Mağaza’da 6.499 TL fiyat etiketiyle satışa çıktı. HUAWEI ayrıca 21 Ekim 2021 tarihinden önce HUAWEI üyeliğini aktif etmiş kullanıcılara 12 ay ekran koruma garantisi de sunuyor.

Exit mobile version