Huawei Nova 8 SE 4G Akıllı Telefonun Özellikleri Sızdırıldı

Huawei Nova 8 SE 4G anahtar özellikleri sızdırıldı, lansman yakın görünüyor. İşte detaylar...

Huawei, geçen yıl Aralık ayında Nova 8 serisini tanıtmıştı. Şirket, iki farklı varyantta gelen Nova 8 SE 5G’yi piyasaya sürmüştü. Görünüşe göre Huawei akıllı telefon serisi, Nova 8 SE 4G’nin piyasaya sürülmesiyle bu yıl kademeli olarak yenileniyor. Huawei’nin Çin’de Nova 8 SE’nin 4G modelini piyasaya sürmesi bekleniyor. Cihazın kesin çıkış tarihi şu an için bilinmiyor. Ancak Nova 8 SE 4G’nin bazı önemli detayları internete sızdırıldı. Lansman öncesinde sızdırılan Huawei Nova 8 4G teknik özelliklerine ve diğer ayrıntılara bir göz atalım.

Huawei Nova 8 SE 4G Akıllı Telefonunun Beklenen Teknik Özellikleri

Huawei Nova 8 SE 4G, 1080 x 2400 piksel Full HD+ çözünürlük sunan 6,5 inç OLED panele sahip olacak. Cihaz 161.6 x 74,8 x 7,5 mm ölçülerinde ve 180 gram ağırlığında olacak.

Nova 8 SE 4G’nin 2018’de piyasaya sürülen bir Kirin 710A SoC’ye sahip olduğu söyleniyor. Oldukça eski yonga seti, 8GB RAM ve 128GB dahili depolama ile eşleşecek. Ayrıca oldukça ortalama bir 3.800 mAh pil olacak. Ancak çok hızlı bir 66W şarjı ile birlikte gelecek. Cihaz bir USB Type-C bağlantı noktası üzerinden şarj olacak. Kablosuz şarjı desteklemeyecek. Huawei’nin özel olarak geliştirdiği Harmony OS 2 ile birlikte kutusundan çıkacak.

Cihazın Kamera Özellikleri

Nova 8 SE 4G, HarmonyOS 2 üzerinde çalışacak. Selfie çekmek için 16 megapiksel kameraya sahip olacak. Ayrıca arka kamera birimi, f/1.9 diyafram açıklığına sahip 64 megapiksel birincil kamera; 8 megapiksel ultra geniş lens, 2 megapiksel makro kamera ve 2 megapiksel derinlik yardımcı lensinden oluşacak. Mavi, gümüş, siyah ve beyaz gibi renklerde gelecek.

Çıkış Tarihi ve Fiyatı İle İlgili Detaylar

Nova 8 SE 4G’nin özellikleri, geçen yılki Nova 8 SE 5G ile aynı. Göze çarpan tek fark, Dimensity 720/800U yongasının yerini Kirin 710A SoC almış olması… Şu anda Nova 8 SE 4G’nin fiyatı ve çıkış tarihi hakkında bir bilgi yok. Ayrıca Huawei’in yeni akıllı telefonu ile ilgili sızdırılan bu bilgilerin söylenti olduğunu unutmayın. Önümüzdeki günlerde yeni  ve resmi bilgiler geldiğinde sizinle paylaşıyor olacağız. Technotoday’i takip etmeye devam edin.

Bu haber ile ilgili yorum yapmak istiyorsanız; aşağıdaki “Yorum” alanına değerlendirmelerde bulunabilirsiniz.

Exit mobile version