Huawei MateBook D15 i3 Türkiye’de! İşte Özellikleri ve Fiyatı

Huawei, MateBook D15 i3 model dizüstü bilgisayarını Türkiye’de satışa sundu. Giriş seviyesi bu dizüstü bilgisayar, daha çok günlük kullanım amacı taşıyor. Ultra hafif özelliği ile karşımıza çıkan model, Huawei’nin sitesinden çevrimiçi olarak satışa açık. İşte diğer detaylar!

MateBook D15 i3, Türkiye’de satışta. Cihaz birkaç özelliği ile dikkat çekiyor. Şirketin önemsediği cihazların birbirine bağlanması özelliğini bu dizüstü bilgisayarda da görüyoruz. Aynı zamanda taşınması kolay tasarımı ve hafifliği ile de dikkat çekiyor. Ekranın ince çerçevesi ise kullanıcılara daha büyük bir ekran sunacak.

Huawei MateBook D15 i3
Huawei MateBook D15 i3

İlginizi Çekebilir: Samsung Galaxy Book Go satışa çıktı


Huawei MateBook D15 i3 özellikleri

Dizüstü bilgisayar, 15.6 inç IPS Tam Görüş ekranıyla birlikte geliyor. Ekran / gövde oranı yüzde 87 olan bu modelin çerçevesi ise sadece 5.3 mm olarak geliyor. Aynı zamanda bu ekran kullanıcılara 1920 x 1080 çözünürlük sunuyor.

Model ismini kullandığı işlemci Intel CoreTM i3-10110U’dan alıyor. Bilgisayarın ağırlığı ise sadece 1.53 kg olarak karşımıza çıkıyor. Kalınlığı 16.9 mm olan bilgisayar, kolay bir taşıma deneyimi vadediyor.

Huawei MateBook D15 i3

Bunun yanında Huawei’nin çok önem verdiği cihazları tek bir cihaza dönüştürme konusuna gelecek olursak, bu modelde de mevcut. MateBook D15 i3 ile internetiniz olmadan da bir dokunuşla akıllı telefonunuzu bağlayabiliyorsunuz. Böylece aynı fare ve klavyeden telefonunuzu ve bilgisayarınızı düzenleyip kullanabiliyorsunuz.

Şirket, 65 W USB-C5 şarj cihazı ile birlikte gelen dizüstü bilgisayarın pilinin sadece 30 dakikada yüzde 53 oranında dolacağını iddia ediyor. Aynı zamanda bilgisayar, akıllı telefonunuz için hızlı şarj ve veri aktarımını da destekliyor.

Ek olarak bilgisayarın güç düğmesinde bir parmak izi okuyucu mevcut. Böylece park izinizi kaydederek bilgisayarınızı kolayca açabileceksiniz. Bilgisayarın kamerası ise klavyeye yerleşik bir şekilde geliyor. Böylece siz istemediğiniz sürece kameranız kapalı kalıyor ve güvenlik konusundan şüphe duymanıza gerek kalmıyor.

Huawei MateBook D15 i3 fiyatı

Bilgisayarda 2 adet USB 2.0, 1 adet USB 3.0, 1 adet USB-C, 1 adet HDMI ve bir adet kulaklık girişi mevcut. Bunların yanında dizüstü bilgisayar, 8 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla birlikte geliyor. Fiyatı ise özel teklif dahilinde Bluetooth Mouse ve Sırt Çantası ile birlikte 6.397 TL yerine 5.499 TL olarak karşımıza çıkıyor. Daha ayrıntılı incelemek ve satın almak isterseniz bu bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version