Huawei Katlanabilir Yeni Akıllı Telefonu Büyük İlgi Toplayacak!

Huawei katlanabilir yeni akıllı telefon patenti, üreticileri ve kullanıcıları heyecanlandırmayı başardı. İşte merak edilen tüm detaylar.

ABD baskılarına rağmen çok iyi iş çıkaran Huawei, katlanabilir cihazlar ile alakalı önemli gelişmeler kaydediyor. Motorola Razr gibi olması beklenen cihazın aynı zamanda 5G desteğiyle gelecek. Cihaza genel olarak bakıldığında Mate X modelinin daha düşüğü demek mümkün. Onu asıl özel kılan ise bugüne kadar hiçbir Huawei cihazında kullanılmayan şık tasarımlar.

Huawei katlanabilir yeni akıllı telefon farklı tasarıma sahip olacak

Samsung’un Galaxy Z Flip modeli ile birlikte katlanabilir ekranlar adeta devasa bir sıçrama yakaladı. Bunun en önemli nedeni ise daha önceki denemelerin başarısız olmasıydı. Hatırlayacağınız üzere ilk başlarda Samsung şirketi ilk başlarda Galaxy Fold modelini piyasaya sunarken Huawei ise Mate X ile bomba etkisi yarattı.

Huawei katlanabilir yeni akıllı telefon

İlk başlarda bu modelleri çok fazla dikkat çekse bile daha sonradan pişmanlık olarak kaldı. Bu nedenle katlanabilir cihazlar bir süre kabul görmekte zorlandı. Galaxy Fold modelinde meydana gelen donanım sorunları bunda çok büyük etkiye sahipti.

Samsung Galaxy Z Flip modeli her ne kadar dikkat çekici olsa bile Huawei’yi geride bırakmakta zorluk çekti. Ancak ilerleyen zamanlarda Huawei şirketi de yeni bir katlanabilir cihaz arayışına girdi. Bu arayışın sonunda da arka kısmında ekran bulunan ve çentiksiz bir model geliştirildi.

League of Legends: Wild Rift’in açık beta testlerinde Türkiye de olacak

Huawei patentine bakıldığında, tasarım açısından oldukça farklı olduğu görülüyor. Özellikle arka ekran ve yine 2’li arka kamera çok ciddi dikkat çekiyor. Sizce Huawei tarafından geliştirilecek böyle bir patent tutar mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Exit mobile version