Huawei, Band 6 Pro’yu piyasaya sürecek

Huawei‘nin bu ay içinde Huawei Band 6 Pro’nun da olduğu bir avuç ürün piyasaya sürmesi bekleniyor. Çoğu kişi Huawei P50 serisinin gelmesini dört gözle beklerken; bir sızıntı başka ilginç ürünlerin de geleceğini ortaya çıkardı.

Huawei ile ilgili sızıntılar ve haberlerle tanınan Weibo hesabı, Çinli üreticinin bu ay piyasaya sürmeyi planladığı bazı ürünleri içeriyor. Bunların arasında iki giyilebilir cihaz var. Bunlar Huawei Band 6 Pro ve Huawei çocuk saati 4X Pro.


İlginizi Çekebilir: Huawei P50 66W Şarj Sertifikası Aldı


HUAWEI BAND 6 PRO’NUN GELMESİ ŞAŞIRTTI

Standart versiyonun duyurulmasından sadece üç ay sonra geleceği için Band 6 Pro’ya şaşırdık. Ancak, çocuk saati 4X geçen Temmuz ayında piyasaya çıktı. Bu nedenle bir halefi olması gündemde…

Huawei, Mayıs ayında Echo Show 5’in çocuk versiyonunu açıklayan Amazon’un izinden giderek çocuklar için akıllı bir ekran da duyuracak. Smart Screen S serisi de profesyonel bir model alırken; Smart Screen X serisi yeni bir boyuta sahip olacak.

DİZÜSTÜ BİLGİSAYARLAR YER ALMAYACAK

Sızıntı yapan kişi, Huawei’nin bu ay yeni dizüstü bilgisayarları duyurmayacağını da ekliyor. Bu nedenle, yeni MateBook modellerini dört gözle bekliyorsanız; hayal kırıklığına uğrayacaksınız. Çünkü kaynağa göre bu Huawei yeni bir dizüstü bilgisayarı tanıtmayacak.

Bu ürünlerin tamamı tek bir etkinlikte mi tanıtımı olacak; yoksa ayrı duyuruları mı olacak henüz belli değil. Daha fazla ayrıntıya sahip olduğumuzda, size bildireceğiz.

Yukarıdaki teaserda görüldüğü gibi, etkinlik Asya Pasifik bölgesi için planlanmıştır. Program bir çift monitör, kablosuz kulaklık, akıllı telefon, tablet ve akıllı saat içerir.

HUAWEI P50 TEMMUZ AYI SONUNDA PRÖMİYER YAPACAK

Görünüşe göre; yarın yerel bölgedeki Huawei, 2 Haziran’da Çin’de sunduklarını sunacak. Ayrıca beklenen MatePad tabletleri, FreeBuds 4 kablosuz kulaklıklar, MateView ve MateView GT monitörleri ve daha fazlası. Şirketin amiral gemisi akıllı telefonu Huawei P50’yi tekrar göstermesi mümkün. Ancak tam prömiyerinin Temmuz ayı sonlarında bir Çin etkinliğinde olması gündemde…

Exit mobile version