Huawei 5 Yeni Ürün Piyasaya Sürüyor

Huawei; akıllı telefon, monitör, dizüstü bilgisayar, akıllı saat ve kulaklıktan oluşan beş yeni ürününü tanıttı.

Çin teknoloji devi Huawei, yakın zamanda satışa sunacağı beş yeni ürününü resmen tanıttı. Bu ürünler ise akıllı telefon, monitör, dizüstü bilgisayar, akıllı saat ve kulaklıktan oluşuyor. Şirket; MateBook 14s, nova 9, Watch GT 3, FreeBuds Lipstick ve MateView GT’yi artık ürünlerine ekledi.

Huawei Türkiye Ülke Müdürü Allen Yao açıklama yaptı. Buna göre Yao,  pandemi döneminde tablet ve dizüstü bilgisayarda müşterilerden beklentinin üzerinde talep gördüklerini ifade etti. Yao,’Türkiye bizim için stratejik ülkelerden biri ve küresel bazda ilk 10 ülke arasında yer alıyor. Tüketicilere hayatlarını kolaylaştıracak ürünler sunmayı sürdüreceğiz’dedi.

Huawei Türkiye, dizüstü bilgisayar ürünlerinin bulunduğu ülkelerde satışıyla birinciliğe yükseldi. GFK’nin verilerine yansıyan rakamlarda Huawei yüzde 13 pazar payıyla Türkiye’de ilk 3 marka içine girdi. Şirket Türkiye’de ise pazar payını yüzde 13’ten yüzde 16’ya çıarmayı amaçkıyor.

Yao, “MateBook ve MatePad Serisi gibi yüksek performanslı cihazlar tüm iş-okul ihtiyaçlarını karşılarken, giyilebilir cihazlarla sağlık takibi ve aktivite yönetimi daha kolay hale geldi. Daha önce Watch GT 2 Serisi ile elde edilen başarı, Huawei Watch 3 ve Watch GT 3 Serisi ile devam ediyor. Huawei Watch 3 Pro, 2021-2022 EISA en iyi akıllı saat ödülüne layık görülmüştü” diye konuştu.

HUAWEI Online Mağaza’da Muhteşem Cuma Kampanyaları Başladı

Bu arada Huawei, online mağazasında Muhteşem Cuma indirimleri başladı. Şirket yüzde 50’ye varan idirim fırsatlarımı müşetirilerine sundu. Muhteşem Cuma kampanyası 30 Kasım tarihine kadar sürecek.

Online mağazadan 11.111 TL değerinde alışveriş yaptığınızda yüzde 11 indirim kuponu kazanıyorsunuz. Yine kıllı saat, akıllı bileklik ya da kablosuz bluetooth kulaklıktan 2 tane aldığınız anda ikinci ürüne fazladan yüzde 10 da inidirim veriyor. Bilgisayar, tablet veya monitor kategorisinde ise 8 bin TL’yi aşan alışverişlerde de 2 adet ürün alındığında sepette 1.000 TL gibi güzel bir indirim sizi bekliyor.

Huawei’nin son model akıllı telefonu Nova 9 da kampanyaya kattı. Buna göre Nova 9’u 9.499TL’den satın alma fırsatınız var. Üstelik 12 ay ekran garantili Nova 9 alanlara Freebuds 3 yüzde 50 indirimli satılıyor. Huawei’den bir küçük sürpriz de ürün hakkında yorum yapanlara geldi. Aldığınız ürüne yorum yaptığınızda Huawei miin hoparlörü sadece 1 TL’ye satılıyor.

Exit mobile version