HTC Wildfire R70, Kamera ve microUSB İle Geliyor

HTC VR pazarına daha fazla odaklanmış olsa bile, şirket uzun uykusundan uyandı ve Hint ve Tayland pazarları için yeni bir telefon duyurdu: HTC Wildfire X. Mobil alanda aylarca süren hareketsizlikten sonra, HTC’nin yeni CEO’su Yves Maitre geçtiğimiz günlerde yaptığı röportajda şirketin bu yıl 5G telefon çıkaracağını söyledi. 

Şirketin kendi üretimi altındaki son telefon lansmanı HTC U19e ve Desire 19+ du. Ağustos 2019’da Hindistan pazarı için HTC Wildfire X’i duyurdu. Buna ek olarak HTC, Hintli cihaz üreticileri Lava, Micromax ve Karbonn ile lisanslı marka adını yeni telefonlar için kullanmak üzere bir anlaşma yaptı.

HTC Wildfire R70 ile ilgili beklenti büyük

Yeni HTC Wildfire R70 Hintli cihaz üreticilerine benzer bir telefon. Ülkede, HTC’nin marka ortaklarından biri tarafından yapılacak olan bu cihazdan beklenti büyük. 

Tayland/uluslararası varyant HTC’nin kendisi tarafından yapılabilir veya başka bir yerel OEM/ODM tarafından geliştirilebilir. Eğer HTC bu akıllı telefon ile istediğini alabilirse, muhtemel ilerleyen yıllarda çok daha hızlı bir yükseliş gösterecek.

Sizce HTC istediği başarıyı kısa bir süre içerisinde gösterebilecek mi? Tahminlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version