HTC One M9 şarj sorunu çözümü duyuruldu

HTC One M9′un ısınma sorunundan başka problemi daha var, şarj problemi. HTC One M9 için şarj problemi bugün firmaya iletildi, Twitter hesaplarından da problem için çözüm teker teker anlatıldı. Yakın çevrelerde de benzer problemi yaşayanlar var, eğer One M9‘unuz 4 saatten önce şarj olmuyorsa, üstelik 13-14 saattir şarj olmasını bekleyenler bile var, Google Photos uygulamasının silinmesi öneriliyor HTC Twitter adresinden. Firmaya göre One M9 modelleri Google‘ın Android’e sunduğu bazı uygulamaların bu şarj sorununa neden olduğu söylendi. Belki de Android 5.1 güncellemesinden ötürü bir problem de olabilir çünkü problemi yaşayanlar Android 5.1 güncellemesini alan kişiler.

İlk adımda Google Photos uygulamasını silinmesi gerekiyor. HTC’nin yayımlayacağı yama yazılımına kadar bazı uygulamaların daha silinmesi önerilebilir fakat şimdilik tek kurbanımız sadece Google Photos.

Eğer bu adım işinize yaramazsa veya bu uygulamayı silmek istemiyorsanız, HTC One M9′u tamamen kapatıp, ardından prize takıp ardından 2-3 saniye boyunca ses açma ve kapama tuşlarına aynı anda basmayı deneyin, böylelikle güncellemeye kadar idare edebilirsiniz.

Exit mobile version