HP Victus 16-s0009nt

Yüksek Performans ve Taşınabilirlik Bir Arada

Yeni HP Victus 16-s0009nt, en sevdikleri oyunların hakkını verebilecek bir dizüstü oyun bilgisayarı arayan oyuncuların dikkat etmesi gereken seçeneklerden biri. Tasarımından klavye düzenine ve yapı kalitesine kadar bu dizüstü bilgisayar son derece uygun.

Yeni HP Victus 16-s0009nt büyük ama göründüğü kadar ağır değil. Dizüstü bilgisayar 2,33 kg ağırlığında yani rahatça taşınabilir. Genel olarak sade bir tasarımı olan Victus 16 AMD mat bir kaplamaya sahip. Ayırt edici tek tasarım öğesi, arka tarafa yerleştirilmiş büyük hava deliği. Alt panel, ısıyı dağıtmada etkili olabilecek ancak çok endüstriyel görünen bu kare ağa sahip. Dizüstü bilgisayarın üst kısmındaki Victus logosu, ona muhteşem bir parlaklık kazandırıyor.

HP Victus 16-s0009nt Klavye ve ekran

HP Victus 16’nın tuşları arkadan aydınlatmalı ve deneyiminizi kişiselleştirmek için 1 bölgeli RGB özelliğine sahip oluyorsunuz. En güzel tarafı, tam bir sayı tuş takımına sahip olmanız. Güç düğmesi en uç köşede değil, bu da yanlışlıkla kapanma durumlarını azaltıyor.

16,1 inç IPS ekran 144Hz yenileme hızına ve 7ms tepki süresine sahip. Gözleri biraz daha kolay hale getiren parlama önleyici kaplama ile keskin bir his veriyor. Yüksek yenileme hızı oyun oynamayı bir zevk haline getiriyor. Ekran Full HD görüntü sunuyor ve oyun deneyimi çok keyifli. Parlaklık 250 nit ile sınırlandırılmış ve bu da iç mekan kurulumu için iyi bir değer.

HP Victus 16 AMD’nin performansı

Şimdi, beklediğiniz bir özelliğe geçelim. HP Victus 16’nın performansı tatmin edici olmanın da çok ötesinde! Dengeli performans testlerinde oldukça yüksek puanlar alıyor.  Dizüstü bilgisayar yüksek ayarlarda 60 FPS’nin üzerinde performans gösteriyor. Minimum kare düşüşü ve ekran yırtılması ile HP Victus 16 AMD dizüstü bilgisayarda oyun oynamanın oldukça keyifli olduğunu söyleyebiliriz. Soğutma sistemi de işini iyi yapıyor.

Pil performansı da gayet yüksek. Fişe takılı değilken dizüstü bilgisayar, olağan web taraması, ofis işleri ve OTT akışıyla 7 saat 45 dakikaya kadar ekran süresi sağlıyor.

TEKNİK ÖZELLİKLER
İşlemci: AMD Ryzen 7 7840HS (5.1 GHz’e kadar maksimum artırma saati)
Bellek: 16 GB DDR5-5600 MHz RAM (2 x 8 GB)
Grafik Kartı: NVIDIA GeForce RTX 4060
Depolama: 512 GB PCIe Gen4 NVMe Sabit sürücü
Ekran: 16,1 inç FHD ekran
İşletim Sistemi: Windows 11 Home
Klavye: 1 bölgeli RGB arkadan aydınlatmalı
Kamera: True Vision 1080p FHD kamera
Hoparlörler: B&O Hoparlörler

Exit mobile version