Kurumlar için Zayıf Halka: Uç Nokta Güvenliği

Son yıllarda artan ve sürekli şekil değiştiren siber saldırılar nedeniyle iş ortamında güvenlik birincil önem taşıyan konuların başında geliyor.

HP’nin yeni dizüstü bilgisayarı HP ProBook 650 G8 (3S8P1EA) esnek yapılandırma seçenekleri ile kurumsal firmaların ilk tercihlerinden biri olacak. Performans özellikleri ve güvenliği ile de göz dolduran HP ProBook 650 G8 esnek yapılandırma seçenekleri ile farklı kullanıcılara ve farklı bütçelere de uygun bir cihaz. Ayrıca HP ProBook 650 G8 modern tasarımı ile de oldukça dikkat çekici.

Intel® Core™ i7 işlemcili, dünya çapında satılan HP ProBook 650 G8, kolay bakım imkanı sunuyor. Uzun pil ömrü ile Thunderbolt™ yerleştirme istasyonuna sahip. İsteğe bağlı Opal2 SSD, kurumsal kullanım için son derece güvenli depolama olanağı sağlıyor.

İş profesyonelleri için güvenlik ön planda

Pandeminin etkisiyle hayatın her alanında olduğu gibi iş hayatında da önemli değişiklikler meydana geldi. İşletmeler pandemide alınan karantina tedbirlerine göre yüz yüze, yarı zamanlı veya tamamen online çalışma şekilleri arasında gidip geldi. Özellikle belirsizlikle dolu bu hibrit çalışma düzeni dizüstü bilgisayarlara rağbeti oldukça arttırdı. Dizüstü bilgisayarlar sağladıkları mobilite avantajları ile tercih sebebi olsalar da farklı bilgisayar markaları sundukları “güvenlik” özellikleri ile diğerlerinden ayrışmayı başardı. İş hayatında veri çok büyük önem taşıyor ve tamamıyla mobil düzende bu verinin korunması soru işaretleri taşıyor.

HP, ProBook 650 G8 modelinde iş profesyonellerinin başlarına gelebilecek farklı senaryolarda laptoplarındaki verileri korumaları için benzersiz teknolojiler sunuyor.

İşte HP ProBook 650 G8’in öne çıkan bazı güvenlik özellikleri:

Dayanıklı, şık tasarım

Oldukça dayanıklı şekilde tasarlanan HP ProBook 650 G8, seyahatler kendinizden emin bir şekilde taşıma kolaylığı sunuyor. İnce ama dayanıklı bu dizüstü bilgisayar, alüminyum kasaya, %80 ekran/gövde oranına ve sıvı dökülmesine karşı dayanıklı bir klavyeye sahip. Kauçuk tuşlarla yeniden tasarlanmış klavyesi sayesinde tutarlı dokunma hissi ve son derece sessiz yazma deneyimi sağlıyor.

Klavyesi, hoparlörleri ve ambalajında geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılan, ENERGY STAR® sertifikalı HP ProBook 650 G8, ABD’de EPEAT® Gold derecesi kazanmış.

Daha fazla bilgi için buradaki bağlantıyı tıklayabilirsiniz.

Exit mobile version