HP LaserJet Tank Yazıcı Serisi

15 Saniyede Toner Dolumu Olur mu? HP LaserJet Tank Yazıcı Serisi ile Bu Mümkün.

HP’nin yeni HP LaserJet Tank Yazıcı Serisi, çalışma ortamları için sunduğu özelliklerle küçük işletmelerin uygun maliyetlerde sürdürülebilir bir şekilde baskı almasını sağlıyor. HP LaserJet Tank Yazıcı Serisi, 5 bin sayfaya kadar siyah renkli baskı alınabilmesi için tank içerisine önceden doldurulmuş Orijinal HP Toneri ile geliyor.

Teknolojinin hızla gelişmesiyle yazıcılar gerek evlerimizde gerekse ofislerimizde olsun son derece kullanışlı cihazlar olarak geniş bir kullanım alanı buluyor. Özellikle iş dünyası için lazer yazıcıların sağladığı faydalar göz önüne alındığında bu ürünleri tercih etmek mantıklı bir karar oluyor. Çünkü lazer yazıcılar; hızlı olmaları ve toneri bittiğinde 15 saniyede doldurulabilmeleri sayesinde verimliliğinizi artırırken uygun maliyette baskı imkanıyla da tasarruf etmenizi sağlıyor.

HP LaserJet Tank Yazıcı Serisi, çok fonksiyonlu baskı-tarama-kopyalama özellikleri, hızlı çift taraflı baskı, 50 bin sayfalık görüntüleme tamburu, HP Wolf Essential security koruması, HP Smart uygulaması, ultra düşük sayfa başı baskı maliyeti ve efsanevi HP LaserJet kalitesiyle küçük işletmelerin baskıya dayalı işlerinde daha verimli bir şekilde çalışmalarına da destek oluyor.

Uygun maliyetlerle 5 bin sayfaya kadar baskı imkânı

Kartuşsuz toner tanklı teknoloji ile HP’nin lazer baskı kalitesinden hiç ödün vermeden çok daha hesaplı ve verimli bir şekilde baskı alabiliyorsunuz. LaserJet Tank Serisi, tek renk – siyah baskı gereksinimi olan işletmelerin daha verimli çalışmasını sağlarken kolaylık ve tasarruf imkânı da sunuyor. Toner bittiğinde; yeni bir toner almak, biten toneri değiştirmek veya toner kartuşunu doldurmak zorunda da kalmıyorsunuz. Geleneksel orijinal tonerlere göre çok daha uygun maliyetli ve yüksek baskı kapasiteli orijinal HP LaserJet Tank Toner Dolum Kiti sayesinde tanka dolum işlemi sadece 15 saniye gibi kısa bir sürede yapılabiliyor. Üstelik bu işlem, etrafa hiç toner dağılmadan; kullanıcının eline dahi toner sürülmeden kolaylıkla gerçekleştirilebiliyor. Yedek dolum kitleri 2 bin 500 ve 5 bin sayfa baskı alacak şekilde iki alternatif olarak alışılagelmiş toner kartuşlarına göre çok daha uygun maliyetlerle piyasada sunuluyor.

Yüzde 90’a kadar atık tasarrufu

Energy Star sertifikasına ve Epeat Silver listesine girmeye layık görülen HP LaserJet Tank Yazıcı, otomatik çift taraflı baskı özelliği ve uzun ömürlü görüntüleme tamburunun yanı sıra yüzde 17 daha küçük boyutta optimize edilmiş tank tasarımına da sahip. Ayrıca yazıcıda kullanılan HP Toner Yedek Dolum Kiti de yüzde 90’a kadar atık tasarrufu sağlıyor.

Akıllı telefonunuz ile baskı kolaylığı

Tüm bu avantajlara ek olarak bu yazıcılar HP Smart Uygulamasıyla da kullanılabiliyor. Böylece kullanıcılar baskı-tarama işlemlerini akıllı telefonları üzerinden de gerçekleştirebiliyor. HP Smart uygulamanızı telefonunuza indirerek her yerden baskı alabilme imkanına kavuşabiliyorsunuz.

3 yıla kadar garanti

Standart olarak olarak 2 yıl garanti süresi ile gelen HP LaserJet Tank Yazıcınızı, satın aldıktan sonra hp.com.tr/3YilGaranti adresinden kayıt yaptırdığınızda cihazınızın garanti süresini 3 yıla uzatabiliyorsunuz. Siz de HP LaserJet Tank Yazıcı ile işlerinize verimlilik katmak ve baskılarınızda tasarruf etmek istiyorsanız ürünün tüm özelliklerine aşağıdaki sayfa üzerinden ulaşabilir, dilerseniz hemen sipariş verebilirsiniz.

Siz de HP LaserJet Tank Yazıcı ile işlerinize verimlilik katmak ve baskılarınızda tasarruf etmek istiyorsanız HP’nin LaserJet Tank Web Sitesinden ürün hakkında detaylı bilgi alabilir ve dilerseniz hemen sipariş verebilirsiniz.

Exit mobile version