Horizon Forbidden West’s State of Play etkinliğinde yayınlanacak

Sony’nin bir sonraki State of Play tamamen Horizon Forbidden West’s ile ilgili. Gerilla Games 14 dakikalık oyun vaat ediyor. PlayStation 5, geçtiğimiz Kasım ayında piyasaya çıktığında, platform için açıklanan en büyük iki oyun olmadan bunu yaptı. Her ikisi de PS4 klasiklerinin devamı niteliğindeki God of War: Ragnarok ve Horizon Forbidden West 2021’de çıkacak. Ancak bunun ötesinde pek bir şey açıklanmadı.

Bu durum, perşembe günü bu oyunlardan biri için değişecek. Çünkü Sony’nin bir sonraki State of Play etkinliği Horizon Forbidden West’e oyununa odaklanacak. Sony’nin State of Play etkinlikleri geçmişte, yaklaşan Final Fantasy 7 Remake Intergrade gibi oyunları duyurmaktı. Ayrıca geçen ayki Ratchet ve Clank: Rift Apart’a odaklandığı gibi bunları öne çıkarmak için kullanıldı.

Oyun direktörü Mathijs de Jonge bir blog gönderisinde, “Bu 20 dakikalık özel bölümde, kahraman kahramanımız Aloy’un yer aldığı söyledi. Ayrıca direktör “Tamamı doğrudan PlayStation 5’te çekilen 14 dakikalık video göreceksiniz” dedi.


Göz atmak isteyebilirsiniz; Fortnite, Horizon Zero Dawn kahramanı Aloy’u ekliyor


STATE OF PLAY ETKİNLİĞİ VE HORIZON FORBIDDEN WEST’S OYUNUNUN BAŞLANGIÇ SAATİ

PS5’e özel Horizon Forbidden West’in ilk oynanışı Perşembe günü State of Play canlı yayınında yayınlanacak.

OYUNUN İZLEMEK İÇİN NE YAPMAK GEREKİR?

Oyunun ilk oynanış videosu PlayStation’ın YouTube ve Twitch kanallarından canlı olarak yayına gelecek. Ayrıca aşağıdaki gömülü YouTube bağlantısından da izleyebilirsiniz. Dahası perşembe saat 19:00’da “benzersiz bir şekilde hazırlanan geri sayım” var. Bu da bir göz atmaya değer olabilir.

2017 PS4 macerası Horizon Zero Dawn’ın devamı niteliğindeki Gerilla Oyunları unvanı bu yıl içinde çıkacak. Umarım Perşembe günü tam olarak ne zaman çıkacağını öğreniriz.

Orijinal Horizon Zero Dawn, Şubat 2017’de PS4’te piyasaya çıkacak. Konsolun en çok satan oyunlarından biri oldu. Aşiretine saldıran ve onu öldürmeye çalışan insanları takip etmek için köyünden çıkan yetişkinliğin eşiğinde genç bir kadın olan Aloy’un hikayesini anlatıyor. Oyun, insanlığın yeryüzünde ilkel bir varoluş yaşadığı bir dünyada, 21. yüzyılda katil robotların salgını tarafından tamamen ortadan kaldırıldıktan sonra hayata yeniden tohumlanmasıyla, 31. yüzyılda geçiyor.

Exit mobile version