Honor X20 5G Özellikleri Tanıtımdan Önce Ortaya Çıktı

Honor bu hafta karşımıza iki ayrı telefon serisi ile çıkacak. Magic 3 ve X20 5G serileri çok yakında karşımıza gelecek. Bu iki seri hakkında şimdiden bazı detayları öğrendik. Şimdi de X20 serisinin detayları karşımızda.

X20 5G serisinin tüm özellikleri tanıtım tarihinden iki gün önce karşımıza geliyor. Geçtiğimiz günlerde Honor’un Magic 3 serisinden bahsetmiştik. Bu serinin bazı özellikleri ve görüntüleri karşımıza geldi. Ancak şimdi X20 5G serisi ile karşınızdayız.

Honor X20 5G
Honor X20 5G

Benzer İçerik: Honor Magic 3 Beşli Kamera Kurulumu Ortaya Çıktı


Honor X20 5G özellikleri resmi sitede ortaya çıktı

Markanın Çin’de resmi çevrimiçi alışveriş sitesinde bu serinin tüm özellikleri çıkış tarihinden önce karşımıza çıktı. Aynı zamanda bu detaylı özellikler resmi sitede yer aldığı için doğru bilgiler. Şimdi telefonun özelliklerine göz atalım.

X20 5G akıllı telefon modeli 6.67 inç LCD ekranla geliyor. Bu ekran 120 Hz yenileme hızını destekliyor. Ayrıca ekranın sol üst köşesinde hap şeklinde bir selfie kamerası deliği mevcut. Burada ise 16 MP çözünürlükte bir kamera var.

Bu model, bir MediaTek işlemcisinden güç alıyor. Bilgilere göre X20 5G, MediaTek Dimensity 900 işlemcisinden güç alacak. Ayrıca bu işlemciye 6 GB veya 8 GB RAM yanında 128 GB veya 256 GB depolama alanı eşlik edecek.

Honor X20 5G kamera özellikleri

Arka kamera kurulumundan söz edecek olursak, telefon üçlü bir kamera kurulumu ile geliyor. 64 MP ana kameraya 2 MP derinlik sensörü ve 2 MP makro kamera eşlik edecek. Diğer temel özellikler arasında da 4,300 mAh kapasiteli pil mevcut. Ayrıca bu pil, 66 W kablolu hızlı şarjı destekleyecek.

Ek olarak telefon kutudan Android 11 tabanlı Magic UI 4.2 ile çıkacak. Telefon listeye göre üç ayrı renkte gelecek. Siyah, mavi ve gümüş renk seçenekleri ile karşımıza çıkacak olan telefon iki gün sonra resmi olarak tanıtımda yerini alacak. Fiyat ve diğer detaylar için tanıtımın gerçekleşeceği etkinlik günün bekleyeceğiz.

Exit mobile version