HONOR Watch GS 3 Akıllı Saatini MWC’de Tanıttı

HONOR, akıllı telefon serisi Magic4 ve bluetooth kulaklığı Earbuds 3 Pro ile birlikte HONOR Watch GS 3 akıllı saatini de duyurdu.

Honor, Magic4 serisi amiral gemisi telefonlarını duyurdu ancak bu akıllı telefonun yanında bluetooth kulaklığı Earbuds 3 Pro ile birlikte HONOR Watch GS 3 akıllı saatini de tanıttı. CEO George Zhao, Honor Watch GS3 akıllı saatini ve Earbuds 3 Pro kablosuz kulaklığını da getirdi. Şimdi Honor Watch GS3 akıllı saatinin detaylarını birlikte inceleyelim…

HONOR Watch GS3 Akıllı Saatinin Tüm Özellikleri

HONOR ayrıca geleneksel mekanik saatlerden ilham alan HONOR Watch GS 3’ü de tanıttı. 316L paslanmaz çelik gibi kaliteli malzemelerin kullanımıyla zarif ve şık bir tasarım sergileyen bu yeni saat, sadece 44g ağırlığı ve 10,5 mm ölçüsüyle gün boyu rahatça kullanılmak üzere tasarlandı.

Yeni Honor Watch GS 3, tamamen metal bir tasarıma ve 466 x 466 piksel çözünürlüğe ve 1000 nit maksimum parlaklığa sahip 1.43 inç AMOLED dokunmatik ekranı olan birinci sınıf bir akıllı saattir. Mavi ve Altın modellerde 22 mm renk uyumlu Nappa dana derisi kayış bulunurken, Siyah modelde normal siyah floroelastomer kayış bulunur.

HONOR Watch GS 3, hassas optik sinyalleri algılayan sekiz kanallı yeni bir PPG (Fotopletismografi) sensör modülü ile birlikte geliyor. HONOR Watch GS 3, egzersiz sırasında gürültüyü ortadan kaldırmak için birden fazla algoritmayı birleştiren Yapay Zeka destekli Nabız İzleme Modu ile birlikte, kalp atış hızı izleme işlevinin doğruluğunu önemli ölçüde artırarak kullanıcıların sağlıklarını daha iyi izlemelerini sağlayacak.

44 Standart Fitness Hareketi

100’den fazla egzersiz modunu destekleyen HONOR Watch GS 3 ayrıca, açık havada koşarken, bisiklete binerken veya yürüyüş yaparken hassas rota izleme yetenekleri ve yerleşik L1/L5 Çift Frekanslı GNSS’den (Küresel Navigasyon Uydu Sistemi) faydalanıyor. Ayrıca saat, altı egzersiz modu için otomatik algılamayı destekler. Ayrıca 44 standart fitness hareketi gösterimi içerir.

Dikkate değer diğer özellikler arasında 5ATM su geçirmezlik, 4GB dahili depolama, hoparlör/mikrofon desteği ve Bluetooth 5.0 BLE yer alıyor. Üreticinin tahminleri cömert tarafta olsa da, Watch GS 3’ün tam şarj dolumu için 14 güne kadar dayanıklılık sağlaması bekleniyor.

Cihazın Fiyatı ve Bulunabilirliği

Akıllı saat, Gece Yarısı Siyahı, Okyanus Mavisi ve Klasik Altın olmak üzere üç farklı renkte sunulacak. Bugünkü duyuruya göre, Watch GS 3 Avrupa bölgesinde 229 euro karşılığında satışa sunulacak. Diğer pazarlar için fiyatlandırma şu anda bilinmiyor. Ayrıca Türkiye’ye ne zaman gelip gelmeyeceği henüz belli değil. Bu nedenle Türkiye fiyatı da ortaya çıkmadı.

Exit mobile version