Honor Snapdragon 888 destekli akıllı telefonu için tarih verdi

Honor, Huawei ayrılığı sonrasında bağımsızlığını ilan eden amiral gemisi telefonunu Snapdragon 888 destekli yonga seti ile piyasaya süremeye hazırlanıyor. Yaklaşan Snapdragon 888 destekli amiral gemisi gibi. Çinli kaynaklara göre, yeni telefon Temmuz ayında gelecek ve Magic serisinin bir parçası olacak.
Honor, ana şirketi Huawei’den ayrılalı birkaç ay oldu ve şimdi bağımsız hale geldi. O zamandan beri, şirket henüz amiral gemisi bir akıllı telefon başlatmadı, ancak bu yakında değiştirilebilir.

Çin’den gelen son rapora inanılacak olursa, Honor markasının bu yıl Temmuz ayında amiral gemisi akıllı telefonunu piyasaya sürmesi bekleniyor. Cihaz büyük olasılıkla Honor Magic serisinin bir parçası olacak.

HONOR TELEFONUYLA İLGİLİ SNAPDRAGON 888 YONGA SETİNDEN BAŞKA BİR ŞEY BİLİNMİYOR

Akıllı telefon, Qualcomm Snapdragon 888 yonga setinden güç alacak ancak bunun dışında bu cihaz hakkında hiçbir şey bilinmiyor. Lansmana sadece birkaç ay kaldığından, önümüzdeki haftalarda veya aylarda bunun hakkında daha fazla bilgi edinmeyi umuyoruz.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında, Honor’un CEO’su Zhao Ming hayranlarına şirketin gelecekte amiral gemisi akıllı telefonları piyasaya sürmeyi planladığını ve markanın kendi Mate serisi ve P serisi cihazlarına sahip olacağını söylemişti.

Honor artık bağımsız bir marka olduğu için şirket, devam eden ABD-Çin ticaret savaşı nedeniyle Amerika Birleşik Devletleri tarafından uygulanan yaptırımlar nedeniyle Huawei altında mümkün olmayan gerekli bileşenleri satıcılardan kolayca temin edebiliyor.

Aslında, Honor, markanın yakında çıkacak cihazlarını güçlendirmek için yonga setlerine yönelik bir anlaşmaya varmak için Qualcomm ve MediaTek gibi şirketlerle görüşmelerde bulunuyor. Şirket ayrıca GMS desteği almak için Google ile görüşüyor. Honor ayrıca kendi Honor Mall çevrimiçi mağazası ve yeni çevrimdışı mağazalarından başlayarak ayak izlerini genişletiyor.

Microsoft Konami ve Sega’yı almayı düşünüyor

Honor, Ocak ayının başında V40 / View 40 serisini piyasaya sürdü, ancak telefon Huawei gözetiminde geliştirildi ve bir Dimensity 1000+ yonga seti ile geldi, bu hızlı olmasına rağmen tam olarak son teknoloji değil.

Sektördeki uzmanlar, yeni telefonun daha erken gelememesinin iki ana nedeni olduğunu ortaya çıkardı – telefonun mimarisi ve Qualcomm platformunun entegrasyonu konusunda hala dahili tartışmalar var. Bununla birlikte, daha büyük sorun yonga seti üretimindeki darboğazdır – bunu isteyen tüm akıllı telefon şirketleri için üretilmiş yeterli sayıda Snapdragon 888 yonga seti yoktur.

Honor, siparişlerinin gecikmesi nedeniyle yonga kıtlığından dolayı daha büyük bir darbe alıyor, bu nedenle şirket, durumun düzeleceği yılın ikinci yarısına kadar beklemeye karar vermişti.

Exit mobile version