Honor Play 4 Pro, LIDAR Sensörle Geliyor

3 Haziran tarihinde tanıtılması planlanan Honor yeni akıllı telefonu Honor Play 4 Pro; Çin merkezli sosyal paylaşım sitesi Weibo’da sızdırıldı. Cihaza genel olarak bakıldığında beklendiği gibi çıktı denilebilir.

Sosyal medyaya sızan görüntüler, özellikle Play 4 Pro’nun arka kamera sistemine odaklanıyor. Görüntülerde farkedilen en ilginç detay; kamera modülünün LIDAR sensörüne aşırı yakın olması. LIDAR (Light Detection and Ranging); yansıyan ışınları sayesinde görüntülenen çevrenin ne kadar derin olduğunu ölçen bir sensördür.

Honor Play 4 Pro LIDAR detayı kesinleşmek üzere

Burada Play 4 Pro’nun çiftli arka kamera bölümünün; flash ve ‘AI’ şeklinde isimlendirilmiş bir sensörün yanında yer aldığı rahatlıkla farkediliyor. Yaklaşık 40 MP ana kameranın hemen yanıbaşında bulunan ‘AI’ ibaresi, LIDAR işaretidir diyebiliriz.

Bütün bu ayrıntılara ek olarak; LIDAR sensörün dışında Play 4 Pro’nun teknik detayları, son derece ilginç. Honor’ın Pro modeli olan Honor Play 4 Pro teknik detayları, kullanıcıların beğenebileceği boyutta.

Tüm bu detaylara baktığınızda, sizce yeni Honor modeli tatmin edici olacak mı? Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Exit mobile version