Honor MagicBook 14 ve 15 piyasaya çıktı

Huawei markasının eski yan kuruluşu olan Honor, MagicBook 14 ve 15 cihazlarının güncellenmiş bir sürümünü piyasaya sürdü. Bazı modeller en yeni Intel işlemcilere sahip olacak. MagicBook 14, Intel Core i7 ve Core i5 arasında birkaç işlemci seçeneği ile birlikte gelir. Bu işlemciler sırasıyla 4,7 GHz ve 4,2 GHz’e kadar çıkmaktadır. Öte yandan, MagicBook 15, CPU için Intel Core i5 işlemciyle gelecek.

MagicBook serisi, Honor’un popüler ürünlerinden biri olmaya devam ediyor. Bu yılın Ocak ayında, MagicBook 14 ve 15, aynı 11. nesil Intel Core işlemcilerle ancak NVIDIA GeForce MX450 GPU ile eşleştirilerek Çin pazarı için satışa çıkmıştı. Her iki dizüstü bilgisayarın da bir Ryzen sürümü mevcuttur. Bu global sürüm, oyun ve diğer ağır kullanım amacına hizmet eden en yeni Intel Iris XE GPU’ya sahiptir. Honor’a göre her iki model de 16GB DDR4 RAM ve 512GB dahili depolama kapasitesine sahip olacak.

HONOR MAGICBOOK 14 VE 15 ÖZELLİKLERİ

MagicBook 14, 14 inç 1080p IPS LCD ekrana sahipken; MagicBook 15’in ekranı 1080p çözünürlüklü 15 inç LCD paneldir. Ayrıca dizüstü bilgisayarların pilleri de yeterli gücü barındırır. Ayrıca kullanıcıya tam şarjla birkaç saat çalışma garantisi verir. Hatta 65W hızlı şarj desteği de vardır. Bu da bir saatlik şarjla % 45’e kadar güç elde edebileceğiniz anlamına gelir. Bununla birlikte arkadan aydınlatmalı klavye, karanlık bir ortamda da cihazları aydınlatır. Her iki modelde de her zaman ortam performansı sağlamak için açılan kamera ve soğutma fanlı çift ısı borusu vardır.

HUAWEI MAGICBOOK 14 VE 15 CİHAZININ FİYATI

Huawei geçen yıl Honor markasını sattığından beri şirket gelişmeye devam etti. Yeni modeller İngiltere, Almanya ve Fransa gibi ülkelerin web sitesinden satın alabilirsiniz. Bununla birlikte diğer pazarlarda da kısa süre içinde satışa çıkacak. Ayrıca Intel Core i5 işlemcili MagicBook 14 849 Euro’dan satılırken; Intel Core i7 sürümü 1.200 Euro’ya mal olacak. MagicBook 15 950 Euro fiyat etiketinden başlıyor.

Artık Honor, daha geniş bir kitleye hitap edeceğini düşündüğü bir Intel seçeneği de ekledi.


İlginizi Çekebilir: Honor Tablet X7 Bütçe Dostu Fiyatıyla Duyuruldu



İlginizi Çekebilir: Honor 50 Serisinin İşlemcisi Belli Oldu! Bir İlke İmza Atacak


Exit mobile version