Honor Magic4 Ultimate Akıllı Telefonu Tanıtıldı

Honor, DxOMark liderlik tablosunda şimdiden en üst sıralarda yer alan amiral gemisi Honor Magic4 Ultimate akıllı telefonunu tanıttı.

Honor, Magic4 Ultimate akıllı telefonunu yeni sunmuş olabilir ancak akıllı telefon, DxOMark’ın akıllı telefon kamera lider panosunun en üstüne çıkmayı başardı. Honor Magic4 Ultimate, diğer özelliklerin yanı sıra bir Snapdragon 8 Gen 1 SoC’yi seramik bir gövde ve büyük bir 1/1.12 inç kamera sensörüyle birleştirir.

Honor Magic4 Ultimate Telefonu Özellikleri

Honor, geçtiğimiz ay Barselona’da düzenlenen MWC 2022’de sergilediği Magic4 serisini şimdiden tanıttı. Bununla birlikte, şimdi seriyi, büyük bir kamera muhafazasında düzenlenmiş beş arkaya bakan kameraya sahip Magic4 Ultimate’ı içerecek şekilde genişletti. Honor, Magic4 Ultimate’ı Snapdragon 8 Gen 1 ile de eşleştirerek akıllı telefonun amiral gemisi kimlik bilgilerinin altını çiziyor.

Ayrıca Magic4 Ultimate, 2,848 x 1,312 çözünürlüğe sahip 6,81 inçlik bir LTPO AMOLED ekranla geliyor. Tahmin edilebileceği gibi akıllı telefon, Honor’un 12 GB RAM ve 512 GB depolama ile tamamladığı 120 Hz’e kadar yenileme hızını destekliyor. Bu arada, Magic4 Ultimate’ın kablosuz şarj cihazı kullanırken 100 W’a veya 50 W’a kadar şarj edebileceği bu bileşenlere 4.600 mAh pil güç sağlıyor.

Magic4 Ultimate Cihazının Kamera Özellikleri

DxOMark’ın açıkladığı gibi, Magic4 Ultimate 1/1.12 inç optik formata, 1.4 μm piksele ve 23 mm eşdeğer odak uzaklığına sahip 50 MP birincil kameraya sahiptir. Ayrıca Honor, Magic4 Ultimate’ı 64 MP telefoto ve ultra geniş açılı sensörler ve 50 MP spektrum kamerası ile donatıyor. Ek olarak Honor, 12 MP öne bakan bir kamera ve arkaya bakan bir ToF sensörü içerir. Bu arada, Honor, 3D yüz tanıma sağlayan ikinci bir öne bakan kamera içerir.

Güçlendirilmiş kameralar, bu telefon için özel olarak tasarlanmış özel bir görüntü işlemcisi tarafından destekleniyor. Watt başına 13.4 TOPS güç verimliliği ile 28.8 TOPS tepe performansı sunar. Kameradan gelen görüntüleri kanal başına 20 bit olarak işler ve canlı önizleme ile 4K gece modu sunar.

Görünüşe göre Magic4 Ultimate, 2 W’ın biraz üzerinde güçte 28,8 TOPS performans sunan özel bir görüntü sinyali işlemcisine (ISP) güveniyor. Bu kısmen, Honor’un en son amiral gemisinin DxOMark’ın kamera testlerinde neden 146 puan alarak Huawei P50 Pro, Mi 11 Ultra ve Mate 40 Pro+’nın üzerine çıktığını açıklıyor.

Honor’un Magic4 Ultimate’ı küresel olarak piyasaya sunup sunmayacağı belli değil. Ancak 1,259 dolar karşılığında perakende satış yapacak.

Exit mobile version