Honor Magic Fold katlanır telefonun tasarımı ortaya çıktı

Honor Magic Fold katlanır telefonun tasarımı ortaya çıktı. Birkaç hafta önce Honor, Magic3 serisi akıllı telefonlarını duyurdu. Ancak, Çin’de halihazırda satın alınabilen üç amiral gemisi telefon, Honor’un bu yıl piyasaya sürmeyi planladığı tek cihaz değil. Üreticinin ayrıca Magic Fold olarak piyasaya sürülecek ilk katlanabilir akıllı telefonunu duyurması bekleniyor. Bu akıllı cihazın piyasaya sürülmesini beklenirken, tasarımıyla ilgili daha fazla ayrıntı ortaya çıktı.


İlginizi Çekebilir: IMAX Destekli İlk Telefon: HONOR Magic3 Serisi


Magic Fold ile ilgili ayrıntıların çoğu, Twitter’da @RODENT950 tarafından geçen sızıntıdan geldi. Bugün erken saatlerde yayınlanan bir tweet’te @RODENT950, cihazın nasıl görüneceğine dair bize bir fikir veren görüntüler paylaştı.

İŞTE HONOR MAGIC FOLD AKILLI TELEFONUNUN BEKLENEN ÖZELLİKLERİ

Görsellerden Magic Fold’un Honor 50 Pro’ya çok benzeyeceği sonucunu çıkarabiliriz. Arkada dört kameralı aynı kasnak benzeri kamera muhafazasına sahip olacak. Üstündeki çerçevede bir hoparlör ızgarası bulunan düz kapak ekranında hap şeklinde bir delik olacak. Honor Fold, iç ekranında kamera bulundurmayarak Huawei Mate X2’nin tasarımını da kopyalayacak.

Honor Magic Fold, 6,5 inç boyutunda bir kapak ekranına sahip. İç ekran 8 inç boyutunda olacak. Ayrıca Snapdragon 888 Plus işlemci ile gelmesi bekleniyor.

Sızıntı yapan kişi, Magic Fold’un yılın dördüncü çeyreğinde geleceğini de ekliyor.

Teknik özelliklerine gelince, Magic3 Pro gibi en yeni Snapdragon 888+ kullanacağını tahmin ediyoruz. Ayrıca başka bir tweet’te akıllı telefonun Magic Fold değil; Magic X olarak adlandırılabileceğini ve böylece yine Huawei’nin terminolojisini kullandığını ortaya koyuyor.

Muhtemelen onun hakkında daha fazla bilgi almak için bu yılın dördüncü çeyreğindeki sunumuna kadar beklememiz gerekecek.

Bu arada Xiaomi’nin de önümüzdeki haftalarda ikinci bir Mi MIX Fold 2 katlanır akıllı telefonunu tanıtacağını biliyoruz.

Exit mobile version