Honor Magic 3 Temel Özellikleri Ortaya Çıktı

Honor Magic 3, AnTuTu’da karşımıza temel özellikleriyle birlikte çıktı. Ağustos ayına girerken, pek çok yeni cihaz bizleri bekliyor. Bunlardan en heyecan vericileri de yeni Qualcomm Snapdragon 888+ işlemcisini kullanacak cihazlar olacak gibi duruyor.

Bu yeni cihazın model numarası ELZ-AN20 olarak karşımıza çıkıyor. Ayrıca model, Snapdragon 888 Plus işlemci, dahili 12 GB bellek ve 512 GB depolama ile donatılmış. Weibo’da daha önce açıklanan bilgilere göre ELZ-AN20, yakında çıkacak olan Honor Magic 3 olacak. Bu cihazın toplam AnTuTu puanı 749223. Ancak CPU puanı 179511, GPU puanı 289606, MEM puanı 143666 ve UX puanı 136440.

Honor Magic 3 AnTuTu
Honor Magic 3 AnTuTu

Benzer İçerik: Honor Magic 3 Beşli Kamera Kurulumu Ortaya Çıktı


Honor Magic 3 AnTuTu skoru ve özellikleri

Şimdilik bu cihazın toplam puanı pek yüksek değil. Hatta Snapdragon 888 modeline  göre arada fark bile mevcut. Ancak bunun erken bir mühendislik cihazı olması gerektiğini tahmin ediyoruz. Yani bu cihazın sistemi henüz performans için optimize edilmedi. Ancak gelecek günlerde asıl puanını ve performansını görme şansımız olacaktır.

Biraz da telefonun diğer özelliklerine göz atalım ve hatırlayalım. Resmi açıklamaya göre Magic 3 modeli, 12 Ağustos’ta resmi olarak piyasaya çıkacak. Çıkış zamanı yaklaştıkça Magic 3’ün daha fazla teknik özelliği ve görünümü karşımıza geliyor. Magic 3 serisinin içerisinde, Magic 3, Magic 3 Pro ve Magic 3 Pro+ modellerini olacak. Ek olarak bu model, 2772 x 1344 çözünürlüğe sahip 6.76 inç OLED ekranla gelecek. Telefonların standart sürümü 66W hızlı şarjı destekleyecek. Ancak üst düzey sürüm 100W kablolu hızlı şarjı ve 50W kablosuz şarjı destekleyecek.

Honor Magic 3 diğer özellikleri

Tanıtım günü yaklaştıkça telefon hakkında bilgiler de çoğalmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde şirketin CEO’su bizlere telefonun kamerasından bahsetmişti. Bu telefon modelinin arka kısmında tam beş adet kamera olacak. Ön kısımda ise selfie için iki adet kamera mevcut olacak. Ek olarak bu modele ve kameralara yapay zeka desteği de eşlik ediyor olacak. Diğer bilgiler için ise tanıtım gününü beklememiz gerekiyor.

Exit mobile version