Honor Magic 3 Serisinin Fiyatı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Honor geçtiğimiz günlerde Magic 3 serisinin çıkış tarihini doğruladı. 12 Ağustos tarihinde gelecek olan bu serinin fiyatı ve bazı temel özelliklerini ise şimdiden öğreniyoruz. Telefonun çıkışından önce bazı detaylar ile birlikte neler beklememiz gerektiğine dair bir fikrimiz oluyor.

Bu telefon serisi standart Magic 3 ve Magic 3 Pro modellerinden oluşacak. Amiral gemisi ikili, söylediğimiz gibi 12 Ağustos tarihinde karşımıza çıkacak. Bu tarih şirket tarafından onaylandı. Ancak tabii ki bu tarihten önce bazı detaylar sızıyor.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Harmony OS 2.0 Huawei’nin Altın Çağı mı?


Honor Magic 3 ve Magic 3 Pro fiyatı

Önceki sızıntılarla telefonun donanımının nasıl olacağını az çok öğrenmiştik. Ancak şimdi, Çin kaynaklı bir haber bize telefonun fiyatını söylüyor. Bu bilgi resmi olmasa da telefonlar için bizlere bilgi ve bazı beklentiler veriyor.

Söylediğimiz gibi, bu bilgiler resmi değil. Ancak bize bir fikir vermek açısından oldukça faydalı. Çinli kaynağa göre telefonun stardat modeli 4.000 CNY yani yaklaşık 620 dolar civarında bir fiyata sahip olacak. Öte yandan daha güçlü Pro varyantı 5.000 CNY yani 770 dolar gibi bir fiyatla gelecek.

Honor Magic 3
Honor Magic 3

Honor Magic 3 serisi özellikleri

Ek olarak, telefonun Pro varyantı kavisli kenarlı 1228 p panelin altına yerleşmiş ekran altı selfie kamerası ile gelecek. Standart Magic 3 modeli ise 6.76 inç 1334 x 2772 piksel ekrana sahip olacak. Bu modelde hap şeklindeki bir oyuğun içine iki selfie kamerası olacak.

Her iki cihazın mı yoksa sadece Pro varyantının mı Snapdragon 888 + işlemcisine sahip olacağı hala belli değil. Ancak rapora göre, 100 W kablolu hızlı şarj ve 50 W kablosuz şarj Pro varyantı için kesin duruyor.

Kamera özelliklerine gelince Magic 3 Pro, büyük bir sensöre sahip yüksek çözünürlüklü bir ana kameraya sahip olacak. Bununla birlikte 100x’e kadar hibrit zoom desteğine sahip bir periskop telefoto lens ile gelecek. Standart Magic 3 modeli ise arkasında dört kamerayla gelecek. Şimdilik bu iki model hakkında bilgilerimiz bunlarla sınırlı. Ancak 12 Ağustos tarihine kadar daha fazla detay görmeyi bekliyoruz.

Exit mobile version