Honor Magic 3 Beşli Kamera Kurulumu Ortaya Çıktı

Honor Magic 3 modelinin arka kamera kurulumu şirketin CEO’su tarafından gözler önüne serildi. Çıkışı çok yakın olan bu model, beş adet kamera ile karşımıza çıkacak. Aynı zamanda bu kamera kurulumu yapay zeka tarafından desteklenecek. İşte tüm detaylar!

Magic 3’ün 12 Ağustos’ta gelmesini bekliyoruz. Ancak bugün şirketin CEO’su akıllı telefonun kamera tasarımının en azından birkısmını ortaya koydu. George Zhao, M şeklinde beş kameraya sahip bir cihazla Magic 3’ten beklememiz gereken AI yeteneklerinin tanıtımını yaptı.


Göz atmak isteyebilirsiniz: Huawei P50 ve P50 Pro Tanıtıldı! İşte Özellikleri


Honor Magic 3 modeli, beşli kamera ile geliyor

Gördüğümüz telefon modeli henüz yapım öncesi aşamasında. Yani tasarımı henüz net olarak görmüyoruz. Ancak yine de telefonun arka kısmında beş adet lens dikkatimizi çekiyor. Honor’un resmi mikroblog sitesi tarafından yayınlanan videoya göre, Zhao Ming telefonun AI işlevini tanıttı.

Honor Magic 3
Honor Magic 3

Bu videoda daha önce hiç görülmemiş yeni bir akıllı telefon ortaya çıktı. Telefonun yeni Magic 3 serisi olması şaşırtıcı değil. Videodan gördüğümüze göre koruyucu kılıfa sahip telefon, ikisi üstte ve üçü altta olmak üzere beş kameraya sahip. Ek olarak, Magic 3’ün resmi ön izlemesinin telefonun birden fazla ana kamerası olduğunu söylediğini belirtmekte fayda var. Bazı blogcular ayrıca kombinasyonun 50 MP + üç 64 MP + ToT veya Lazer Odak Sensörü olduğunu tahmin ediyor.

Honor Magic 3 yeni yapay zeka özelliklerine sahip olacak

Ayrıca Zhao Ming, Magic 3 serisinde “Gaze Mute” olan yeni bir AI özelliğinden bahsetti. Basitçe söylemek gerekirse, gözler telefondayken telefon görüşmesi yapıldığında zil sesini azaltılabilir. Bu da bazı uygunsuz durumlarda telefona cevap vermek için çok yararlıdır. Resmi önizleme, Magic 3 telefonunun birkaç AI teknolojisi desteğine sahip olacağını söyledi.

Magic 3 modeli bilgilerimize göre Qualcomm Snapdragon 888 Plus işlemciden güç alacak. Ayrıca bu seride üç ayrı model olacak. Magic 3, Magic 3 Pro ve Magic 3 Pro+ modelleri ile karşımıza çıkacak. Bu modellerin de kendilerine özel bazı özellikleri olacak. Bahsettiğimiz videoyu bu bağlantıya tıklayarak izleyebilirsiniz.

Exit mobile version