Honor Band 6 küresel pazara açılıyor

Birkaç ay önce, o sırada Huawei’nin bir parçası olan Honor, yeni nesil fitness takipçisi Honor Band 6 akıllı saati piyasaya sürdü. Bugün aynı cihaz CES 2021 fuarında küresel pazarlar için duyuruldu.

HONOR BAND 6 ÖZELLİKLERİ

Bu giyilebilir cihazın öne çıkan özelliği, rakiplerinin diğer cihazlarına kıyasla daha büyük bir ekrana sahip olmasıdır. Honor Band 6, 194 x 368 piksel ve 2.5D cam çözünürlüğe sahip 1.47 inç AMOLED ekranı sergiliyor.

MediaTek yeni yonga seti çıkarıyor!

İzleyicinin hareketle gezinmeyi kullandığı için cihazda kapasitif anahtar yoktur. Ancak, cihazı uyandırmak için cihazın sağ tarafında kırmızı renkli bir fiziksel düğme ve sol tarafında bir Honor markası vardır.

HONOR BAND 6’NIN DİĞER ÖZELLİKLERİ

Özelliklere gelince, 10 spor modu, kan oksijen seviyesi izleme, Huawei TruSeen 4.0 24 saatlik kalp atış hızı izleme gibi özellikleri bulunuyor. Ayrıca Huawei TruSleep uyku izleme ve adet döngüsü izleme desteği ile birlikte geliyor.

Ayrıca Bluetooth 5.0, ivmeölçer, jiroskop, optik kalp atış hızı sensörü ile birlikte gelir. Su geçirmezlik için 5ATM olarak derecelendirilen cihaz, tek bir şarjla 14 günlük pil ömrü sunacağı vaat edilen 180mAh pil ile çalışıyor.

AKILLI SAATİN FİYATI

Şirket, Honor Band 6’nın yakında 35 dolar civarında bir fiyatla belirli pazarlarda piyasaya çıkacağını doğruladı. Çin’de, cihazın fiyatı yaklaşık olarak küresel fiyatla aynı olan 249 yuan’dır. Şimdiye kadar şirket, bu yeni fitness takip cihazının satın alınabileceği ülkelerin adını açıklamadı.

Exit mobile version