Honor 60 Akıllı Telefonunun GeekBench Puanı Ortaya Çıktı

Honor 60, Snapdragon 778G+ yonga seti ve 12GB RAM ile GeekBench'te ortaya çıktı. Gelin detaylara birlikte bakalım...

Honor 60 serisinin birkaç gün içinde; yani 1 Aralık’ta duyurulması planlanıyor. Zaten çok tanıdık tasarımının yanı sıra bir dizi yüksek çözünürlüklü render mevcut. Ayrıca hemen hemen her açıdan canlı fotoğrafları gösteren resmi bir afiş var. Bu nedenle, yıl boyunca sızdırılan teknik özellikler, artık resmi bir şekilde netleşti. Vanilya Honor 60 ve Honor 60 Pro, hem tasarım hem de boyut olarak neredeyse aynı görünüyor.

Cihazın Pro Varyantı 816’YA 2971 Puan Aldı

Honor 50, Avrupa’da çok yakın zamanda ortaya çıktı. Ancak 1 Aralık’ta halefi Çin’de görünecek. Bir süredir herkes 22 Kasım’daki galasını bekliyordu. Ama bu cihaz için birkaç gün bekleyebiliriz. Şimdi yaklaşmakta olan telefon, Geekbench kıyaslama veritabanına resmi olarak giriş yaptı. Spesifik olarak, Pro varyantı ile yaptı. Geekbench 5.2.5 testinde akıllı telefon, tek çekirdekli testte 816 puan ve çok çekirdekli testte 2971 puan aldı.

HONOR TNA-AN00 koduyla Honor 60, yakın zamanda kıyaslama çalışmasıyla tespit edildiği GeekBench listesinde yer aldı. Liste, donanım bilgisi açısından aşırı derecede bilgi vermiyor. Ancak yine de, daha önceki bazı söylentileri yeniden doğrulayan şaşırtıcı miktarda ayrıntı yer alıyor.

Honor 60 Serisi Telefonların Özellikleri

Honor 60 ve muhtemelen 60 Pro, Snapdragon 778G ve 778G+ model numarası olan Qualcomm SM7325 yonga setinde çalışacak. Bu GeekBench listesinde yer alan ana çekirdek, 2,5 GHz’in üzerindeki saatlere ulaştığından; 778G+ yongasına bakarak puanlama yapıldığını varsayıyoruz. Cihaz 12GB RAM ile eşleşmiş gibi duruyor. Listeye göre telefon Android 11 ile çalışıyor.

Honor 60’ın diğer söylentileri söz konusu olduğunda; hem vanilya hem de Pro modellerinin, aynı boyutta olmasa da benzerse FHD + OLED panelleri ile geleceğini düşünüyoruz. Her ikisi de 50 MP selfie kamerası ile gelecek. Ana kamera ise 108 MP olacak. Pro için diğer bazı özellikler arasında 120Hz yenileme hızı ve 66W şarj var.

Bir hafta önce bir marka sözcüsü Honor 60’ta tarza önem verdiklerini söyledi. Arka panel, yaratıcılara göre yıldızlı gökyüzünü taklit eden parıltılarla dolu…

Yine de bunlar sadece sızıntı… Vanilya ve Pro modellerini gerçekte neyin ayıracağı konusunda hala net bir fikrimiz yok. 1 Aralık’ta her şey netlik kazanacak.

Exit mobile version