Honor 50 Serisinin Çıkış Tarihi Belli Oldu

Honor, 50 serisinin çıkacağı tarihi onayladı. Bu yılın başlarında bağımsız olan marka, çok yakında 50 serisi ile karşımıza gelecek. İşte geçtiğimiz günlerde adını sık sık duyduğumuz telefon serisinin detayları.

Akıllı telefon üreticisi marka, yeni 50 serisinin tarihini açıkladı. 16 Haziran tarihinde yeni akıllı telefonlar karşımıza gelecek. Sızıntılardan bildiğimiz bazı bilgiler mevcut. Aynı zamanda şirket, telefonun hangi işlemciden güç alacağını da onaylamıştı. Biraz yeni serinin özelliklerine göz atalım.


İlginizi Çekebilir: Huawei HarmonyOS ve P50 Tanıtım Tarihi Belli Oldu


Honor 50 serisi özellikleri

Şirket, standart 50 modelinin Qualcomm Snapdragon 778G işlemcisinden güç alacağını onaylamıştı. Pro varyantının ise Qualcomm Snapdragon 888 işlemcisinden güç alacağını tahmin ediyoruz.

Aynı zamanda akıllı telefon üreticisi şirket, Google Mobil Servislerinin kullanımı için izin de aldı. Markanın resmi Almanya Twitter hesabından yaptığı paylaşımla artık bu servisleri kullanacağını öğrendik. Bu da telefonun küresel çapta çıkışının ilk adımları diyebiliriz.

Honor 50
Honor 50

Şimdiye kadar öğrendiğimiz bilgilere göre, telefonun büyük bir hap şeklinde kamera modülü olacak. Sol üst köşede olacak bu kamera kurulumu iki büyük daireden oluşacak. Üst dairede tek bir ana kamera yer alırken alttaki dairede ise bir yakınlaştırma sensörü ve üçüncü kamera olacak.

Yine sızıntılara göre telefonun üç renkte geleceğini öğreniyoruz. Mavi, Sarı ve Mor renk seçeneklerine sahip olacak. Fakat seride farklı renk seçenekleri de olabilir. Bunu ancak çıkış zamanında öğreneceğiz. Ek olarak, önceki modellere göre arka kısımdaki markanın ismi daha küçük duruyor.

Honor 50 serisi 16 Haziran’da geliyor

Marka Huawei’den ayrıldıktan sonra farklı markalarla konuşup iş birliği yapmaya başlamıştı. Böylece ayrıldığında Huawei’nin iş yapamadığı bazı markalarla da iş yapma olanağı oluşmuş oldu. Honor’un iş yapabileceği şirketler arasına Qualcomm, ıntel, AMD, Google ve daha fazlası girdi. Bu şirketlerle daha önceden iş yapamıyordu. Çünkü Huawei hala ABD’de bazı kısıtlamalara maruz kalıyor.

Tekrar hatırlatmak gerekirse telefon serisi 16 Haziran’da karşımıza çıkacak. O zamana kadar elimizdeki bilgiler bunlarla sınırlı. Fakat yenilikleri öğrendikçe sizlerle paylaşacağız.

Exit mobile version