Honor 50 Pro+ Tasarımı Tanıtımdan Önce Ortaya Çıktı

Honor 50 serisi için geçtiğimiz günlerde pek çok sızıntı ve söylentiyle karşılaştık. Şimdi ise resmi bir bilgi elimize geçti. Telefonun tasarımı ve renklerini şirket resmi olarak paylaştı. Böylece telefonun nasıl görüneceğini öğrendik. İşte o detaylar!

Pek çok sızıntı ve söylentiden sonra nihayet amiral gemisi Honor 50’ye dair ilk resmi görüntüleri elde ediyoruz. Resmi tanıtım 16 Haziran’da gerçekleşecek. Ancak şimdi telefonun tasarımına göz atabiliriz.

Honor 50 Pro+
Honor 50 Pro+

Benzer İçerik: Honor 50 Serisinin Çıkış Tarihi Belli Oldu


Honor 50 Pro+ görüntüleri ortaya çıktı

Görüntülerdeki telefon, serinin en üst düzey cihazı gibi duruyor. 50 Pro+ olduğunu düşündüğümüz telefon üst kısımda büyük bir ana kameraya sahip. Bu kameranın 100 MP sensöre sahip olduğu söylentiler arasında. Ayrıca altta üç adet kamera daha mevcut. Teknik detaylar netleşmiş değil. Fakat bunlardan birinin ultra geniş açılı kamera olduğunu söyleyebiliriz.

Görüntülerde telefonun parlak ve renkli tasarımını görüyoruz. Buradan da markanın Huawei’ye bağlı olduğu günlere gönderme yaptığını söyleyebiliriz. Aynı zamanda telefonun arka kısmına baktığımızda da Huawei P50 Pro modeline benzetmeden geçemiyoruz.

En ilginç kısım ise 50 serisinin, marka Huawei’den ayrıldığından beri ilk amiral gemisi olacak olması. Bundan önceki Honor modellerinde Huawei’nin etkilerini oldukça görüyorduk. Telefon modelleri genel olarak Huawei’nin amiral gemisi telefonlarının imajını ve tasarım dilini taşıyordu.

Honor 50 serisi özellikleri

Honor’un 50 serisinin son derece hızlı şarj, parlak ve renkli HDR ekranlarla ve Qualcomm’un Snapdragon serisi işlemcileriyle gelmesini bekliyoruz. Bunun yanında Honor, Google Mobil Hizmetlerini telefonlarına geri getiriyor. Bu da markayı diğer Android telefonlar arasında iddialı bir rakip yapmak için ayrı bir sebep.

Ek olarak bu serinin fiyatlarının da uygun olmasını bekliyoruz. Honor’un şimdiye kadar piyasaya sürdüğü telefonlara baktığımızda, çok pahalı modellerle öne çıkmadıklarını görüyoruz. Hatta marka, fiyat / performans ürünleriyle öne çıkan bir marka. Bu sebeple yeni serinin de fiyatlarının uygun olmasını bekliyoruz.

Exit mobile version