HomeStudio Buket Doran Müzik Atölyesi ile Tanışın!

HomeStudio Buket Doran Müzik Atölyesi, müzik yapmak isteyenleri bir araya toplamaya devam ediyor.
 

1991’de Boğaziçi üniversitesi işletme bölümünde okurken bas gitar ile tanışarak müzik hayatına başlayan Buket Doran, bu yıllardan itibaren pek çok grup ile Türkiye’nin popüler mekanlarında sahne aldı. Zaga ve Televizyon Makinası gibi belli başlı TV programlarında müzisyen olarak bulundu. Volvox grubundaki sahne performanslarının ardından,1997’de Şebnem Ferah ile  sahne çalışmalarına başladı, 2001 yılı itibariyle albüm stüdyo çalışmalarına da taşıdıkları müzikal birliktelikleri halen devam etmektedir. 2005 yılında başladığı müzik eğitmenliği çalışmalarını kurumsallaştırarak, müziğe ilgi duyan daha çok sayıda insana ulaşabilmek amacıyla HomeStudio’yu kurdu.
 

 

HomeStudio, her yaş grubundan katılımcıların amatör veya profesyonel düzeyde faydalanabileceği bir müzik eğitim atölyesi. Amatör gruplar ve şirket grupları için koçluk çalışmaları üzerine yoğunlaşarak, bireysel performanslarla beraber grup performansını ve müziğe katılımı geliştirmek üzere çalışıyor, yarışmalara ve sınavlara hazırlıyor, HomeStudio’nun düzenlediği etkinliklerde, şirketlerin özel gecelerinde sahne alma fırsatı sağlıyor.

 

HomeStudio’da Buket Doran ile bas gitar, Aykan İlkan ile bateri,  Metin Türkcan ile elektro gitar,  Ozan Tügen ile armoni ve müzik teorisi,  Serdar Barçın ile flüt ve saksafon,  özgür çalı ile klasik ve elektro gitar, İlkay özboyar ile klasik piyano ve rock klavye, İlgen Küçükseller ile keman, Can Bora Genç ile şan ve vokal teknikleri çalışmaları gerçekleştiriliyor. Eğitmenler armoni, teori bilgisi ve müzik kültürü, teknik çalışmalarla birlikte ilk günden itibaren parça çalabilme üzerine yoğunlaşıyorlar. Bu çalışmalara devam edenlerin iyi birer dinleyici, kendi istedikleri gibi başarılı bir katılımcı ve iyi bir müzisyen olmalarına katkıda bulunabilmek amaçlanıyor. Canlı performansın gücünü de hep ön planda tutan eğitmenler sayesinde atölyeye katılan grup ve öğrenciler, geçtiğimiz günlerde (24 Kasım 2013) Beyoğlu Hayal Kahvesi’inde olduğu gibi çeşitli mekanlarda ve etkinliklerde canlı çalma şansını da yakalıyorlar.
 

 

 

Exit mobile version