Hogwarts Legacy 2 Gelebilir: Heyecanlandıran İddia!

Açık dünya RPG türündeki Hogwarts Legacy 2 oyununun geliştirilmekte olduğu iddia edildi. İşte iddiaya dair detaylar!

hogwarts legacy 2

Hogwarts Legacy 2 isimli oyunun geliştirilmekte olduğu iddia edildi. Ortaya atılan iddia, Harry Potter evreninde geçen ilk oyunu beğenen pek çok oyuncuyu heyecanlandırdı.

Avalanche Software tarafından geliştirilen Hogwarts Legacy, 2023 yılının şubat ayında PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series S ve Xbox Series X platformlarına çıkmıştı. Oyunun Nintendo Switch sürümü ise 14 Kasım 2023 tarihinde piyasaya sürülecek.

Warner Bros. Games tarafından yayımlanan oyun, çok sayıda oyuncu tarafından beğenilmişti. Yayıncılığını Warner Bros. Games’in üstlendiği oyun dünya genelinde 1,3 milyar dolar gelir elde etmeyi başarmıştı.

Hogwarts Legacy 2’nin Geliştirilme Aşamasında Olduğu İddiası

83 Metacritic puanına sahip olan açık dünya rol yapma oyunu Hogwarts Legacy hakkında önemli iddia ortaya atıldı. Twitter kullanıcısı MyTimeToShineHello, Hogwarts Legacy’nin devam oyununun geliştirilme aşamasında olduğunu öne sürdü.

Hogwarts Legacy 2 ile ilgili detay paylaşılmadı. Bu sebepten ötürü oyun hakkında henüz bilgi mevcut değil. Söz konusu yapımın ne zaman piyasaya sürüleceği de bilinmiyor ancak yeni oyun için en az 3 ya da 4 yıl beklememiz gerekebilir çünkü ilk oyun 2023 yılında satışa sunulmuştu.

Hogwarts Legacy Minimum Sistem Gereksinimleri

Exit mobile version