Hitman 3 Nisan 2021 yol haritası ortaya çıktı

Geliştirici IO Interactive, Mayıs ayı başlarına kadar uzanan tüm platformlar için çeşitli içerikler (yeni görevler ve silahlar gibi) içeren Hitman 3 oyununun Nisan yol haritasını açıkladı.

Bu yeni içerik grubuna “Açgözlülük Mevsimi” adı verilir ve “şiddetli günahtan sonra” temalı öğeler yer alır. Buna, oyuncuların Ajan 47’yi giydirebilecekleri gösterişli siyah ve altın rengi bir takım elbise de dahildir. Takımın yanında iki yeni silah var: Greedy Little Coin ve Devil’s Cane. Yeni eşyalar, oyuncuları çeşitli ödüller almak için jeton toplamayla görevlendiren The Greed Enumeration Escalation göreviyle mükemmel bir şekilde eşleşiyor.

Sea of ​​Thieves 2. sezonun çıkış tarihi belli oldu

The Season of Greed, tüm platformlarda 30 dolara satılan Hitman 3’ün Seven Deadly Sins DLC koleksiyonunun bir parçasıdır. Oyuncular Greed’i tek tek 5 $ karşılığında satın alabilirler.

Season of Greed’in lansmanıyla birlikte çeşitli ücretsiz içerikler de geliyor. 12 Nisan’da sona erecek “Berlin Yumurta Avı” var. Yeni bir Elusive Target olan The Collector, 9-19 Nisan’dan itibaren Dartmoor’da avlanabilir. Bunun arasında, 15 Nisan’da, Two Angry Gamers’ın Dartmoor ve Dubai’de yaptığı bir dizi özellikli sözleşme var. Bir diğer Elusive Target, The Politician in Hawke’s Bay da 23 Nisan – 3 Mayıs tarihleri ​​arasında mevcut olacak. Ve Jinzhen Incident Escalation görevi 29 Nisan’da yayına girecek.

6 Mayıs’ta Achievement Hunter’ın oyuncuları Berlin, Chongqing ve Mendoza’ya götüren sözleşmelerinde her şeyi sınırlıyor.

Hitman 3 Sezonu Nisan ayı içerik Yol Haritası

Mevsimsel Etkinlik: Berlin Yumurta Avı (30 Mart – 12 Nisan)
Dartmoor Elusive Target – The Collector (9 Nisan – 19 Nisan)
Dubai ve Dartmoor Öne Çıkan Sözleşmeleri: Two Angry Gamers (15 Nisan)
Hawke’s Bay Elusive Target – The Politician (23 Nisan – 3 Mayıs)
Eskalasyon: Jinzhen Olayı (29 Nisan)
Mendoza / Chongqing / Berlin Öne Çıkan Sözleşmeler: Başarı Avcısı (6 Mayıs)

Diğer Hitman haberlerinde IO Interactive, stüdyonun James Bond oyununa odaklanabilmesi için dizinin ara vereceğini doğruladı. Stüdyo bu yılın başlarında James Bond ve diğer devam eden oyunlarda çalışmak üzere yaklaşık 200 kişiyi daha işe almak için planlar yaptığını açıkladı. Proje hala geliştirmenin ilk günlerinde görünüyor.

 

Exit mobile version