Hitman 2 seviyenizi Hitman 3’e taşıyın

PC oyuncuları Hitman 2 seviyesini Şubat sonuna kadar Hitman 3’e aktarabilir. Şubat ayının sonunda, Steam’deki PC oyuncuları seviyelerini Epic Games Store üzerinden taşıyabilecekler.

IO Interactive, Hitman 2 seviyelerini PC oynatıcılar için Hitman 3 oyununa aktarma sorununu nihayet çözdü. Şubat ayının sonunda, Steam’deki PC oyuncuları seviyelerini Epic Games Store üzerinden taşıyabilecekler.

Assassin’s Creed Valhalla hayranları mikro dönüşümleri eleştiriyor

IO Interactive Hitman ile ilgili açıklama yaptı

IO’dan bir forum gönderisinde, “Hitman 3’ü piyasaya sürmekle meşgulken, PC oyuncularının zaten sahip oldukları konumları Epic’te oyuna aktarmalarına izin vermek için söz verdiğimiz çözüm üzerinde de çalışıyoruz.” ifadeleri yer aldı. Bu gönderide bu çıkarımı yaptık. Şu anda her açıdan test ediliyor ve doğrulanıyor.

IO Interactive “Zamanlama açısından, kesinlikle geç değil, daha erken bir durum. Baktığımız en uzun tahminlere rağmen, çözüm Şubat ayı sonundan önce tamamen kullanıma sunulacak. Gönderi, sonraki adımlarla sizi bilgilendirmeye devam edeceğiz ” diye ekledi.

Ocak ayında Hitman 3’ün piyasaya sürülmesinden önce, IO, Steam’den Epic Games Store’a lisans aktarımı sorunları nedeniyle Hitman 2 sahiplerinin oyunu tekrar satın almak zorunda kalacağını açıkladığında oyuncular silahlanmıştı. Ancak Danimarkalı oyun geliştiricisi, hem Hitman hem de Hitman 2 içeriğinin yeni oyuna ücretsiz olarak aktarılmasına izin verecek.

Hitman için sorun çözüldü

Kargaşanın ardından IO, oyunculara “önümüzdeki haftalarda” bir çözümün geleceği konusunda güvence verdi. Ancak, üç hafta sonra, PC oyuncuları hala bir güncelleme bekliyordu. Neyse ki, sorun nihayet çözüldü, ancak IO sürecin nasıl işleyeceğini henüz netleştirmedi. Oyuncuların kısa süre içinde bilgilendirilmesi bekleniyor.

Microsoft Windows, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X / S, Stadia ve Nintendo Switch için IO Interactive tarafından geliştirilen ve yayınlanan bir gizli oyun olan Hitman 3, 20 Ocak 2021’de piyasaya sürüldü. Oyunun yayınlanmasından bir hafta sonra, IO’lar Stüdyo başkanı Hakan Abrak, şirketin oyunun geliştirme maliyetlerini telafi ettiğini belirterek, “Bu bizi gerçekten iyi bir yere koyuyor ve gelecekteki projeler için iddialı planlarımızda güvenle ilerlememizi sağlıyor.” ifadelerini kullandı.

Exit mobile version