Heyecanla Beklenen Huawei’nin Yeni MateBook X Pro Ürünü Sonunda Geliyor

Geçen yıl Huawei; performans, taşınabilirlik, ve fiyatın doğru karışımını satın alabileceğiniz bir dizüstü bilgisayarı olan MateBook X Pro’yu piyasaya sürdü. Bu nedenle, bugün ilan edilen ve bu yılın sonunda piyasaya sürülen yeni MateBook X Pro için Huawei çok ciddi değişiklik yapmadı.

Henüz aynı tasarıma ve aynı özelliklere sahip. Yeni şeyler oldukça küçük: Biraz daha hızlı bir işlemci, biraz yükseltilmiş grafik kartı, biraz yükseltilmiş Thunderbolt 3 bağlantı noktası ve 1 TB’a kadar depolama seçeneği.

Yeni MateBook X Pro, Bazı Üstün Özelliklere Sahip Olacak

Yeni MateBook X Pro’nun yanı sıra Huawei; aynı tasarım dilini paylaşan, ancak daha düşük çözünürlüklü bir ekrana, diğer bazı imtiyazlara sahip olan daha düşük seviyeli bir model olan MateBook 14’ü duyurdu. Aynı zamanda bu yılın ilerleyen günlerinde hem fiyatı hem de detayları aktarılacak.

İçinde bulunan işlemcisi ise; Huawei’nin geçen seneye göre % 10 daha hızlı olduğunu iddia ettiği Core i5-8265U veya Core i7-8565U. X Pro, 8 GB veya 16 GB RAM’e ve 256 GB ile 1 TB arasında depolama alanına sahiptir. Core i7 versiyonu, Nvidia’nın MX250 ayrık grafikleriyle birlikte geliyor.

Exit mobile version