Her şey yolunda

MAXI M450 ve MINI S350 en iyi yol arkadaşlarınız olmaya aday

Navking  Route 66 Navigasyon sistemlerinin geniş ekranlı yeni üyeleri MAXI M450 ve MINI S350’yi piyasaya sürdü. Ailenin yeni üyeleri ile navigasyon daha keyifli hale gelecek. 4,3 inçlik dokunmatik ekrana sahip MAXI M450 2GB dahili hafızanın yanı sıra, 8GB’a kadar arttırılabilir hafızası ile medya center keyfi de yaşatıyor. SD karta yükleyeceğiniz müzikleri dinlemenin yanında geniş ekranda filmleri de rahatlıkla izleyebiliyorsunuz.

MAXI M450 tüm illerin karayollarıyla birlikte, 78 şehirdeki cadde ve sokakları bulmanız için  geniş bir navigasyon desteği veriyor. İstanbul”da EDS (Elektronik denetleme Sistemi) ve tüm Türkiye genelindeki güvenlik kameraları ile entegre çalışan M450, daha güvenli ve konforlu bir yolculuk yapmanızı sağlıyor.     

Aileye yeni katılan küçük üye ise MINI S350… 3,5 inç kullanıcı dostu dokunmatik ekranlı S350’de de 2 GB dahili hafıza bulunuyor. Sade menüsü ile kolay anlaşılır bir navigasyon desteği sunan MINI S350, MAXI M450’deki gibi 81 ilin bilgileri bulunuyor.  “Lonely Planet” servisi sayesinde de merak ettiğiniz her ülkenin bilgilerini alabiliyorsunuz.
 

Yazılım özellikleri
*Türkiye’de 81 ile ait tüm karayolu bilgileri
*Dilediğiniz ülkenin veya şehrin haritasını kolayca satın alabilme
*QuikSearch sistemi ile gideceğiniz her yeri kolayca bulun
*366.000 hastan, restoran ve ATM’ye kolay ulaşım
*Türkçe destekli menü
*Sesli yönlendirme özelliği
*ücretsiz güvenlik kamera uyarısı
*Fotoğraf gösterici
*Müzik çalar
*Video oynatıcısı
*E-Kitap okuyucu   
 

 

Exit mobile version