Hem PlayStation hem Xbox! XStation’la tanışın

XStation adı verilen bu özel konsol içinde PlayStation 4 ve Xbox One”ın özelliklerini bir araya getirdi.

Oyun konsolu pazarının iki güçlü ismi arasında süregelen rekabet XStation ile farklı bir boyu kazandı. Xbox ve PlayStation modellerinden birine sahip olanlar, diğer konsol için özel olan oyunlara özenebiliyor. çözüm olarak iki konsola birden sahip olmanız gerektiğini düşünebilirsiniz. Ama muhtemelen bu çözümün maddiyat ayağı oyun meraklılarının çoğunu zorlar. İşte bu noktada oyun konsollarını modifiye etmesiyle tanınan EdsJunk devreye girdi.

EdsJunk, PlayStation 4 ve Xbox One keyfini tek konsol üzerinden yaşamayı mümkün kılmak için XStation”u tasarladı.

 

PlayStation 4 ile Xbox One bir araya geldi: XStation

Hem PlayStation”a hem de Xbox”a ayrı ayrı sahip olmanın tek külfeti maddiyatı da değil üstelik. İki farklı konsolda bağlantılar arası geçişin zorluğu, iki ayrı güç kaynağına ihtiyaç duyulması, iki konsol için de yer açmak zorunda olmak bu külfeti çoğaltıyor. Bu zahmete katlanmak, oynamanın zevkini alıp götürüyor.

Adından da anlayacağınız üzere XStation, iki favori oyun konsolunu tek bir kutuda buluşturdu. Bunu da oldukça pratik bir şekilde gerçekleştirdi. XStation kasası Xbox One”ın ilk modelinden sadece biraz büyük bir görünüme sahip.

XStation tek HDMI çıkışı ile içinde bir güç sağlayıcı da barındırıyor. Bir Arduino mikro kontrolcü sayesinde PS4 ve Xbox One arasında rahatlıkla geçiş yapılabiliyor.

 

Exit mobile version