HBO’nun Android Uygulaması Çevrimdışı Film İndirecek

Netflix tarafından yıllar önce başlatılan bir çevrimiçi akış çılgınlığının ardından her şirketin kendi akış hizmeti var artık. Disney+ en yeni, yüksek profilli teklif sunuyor ve neredeyse Disney’in tüm imkanlarına sahip diyebiliriz.

Amazon gibi diğer şirketler Prime Video’ya sahipken HBO’da; HBO GO ve HBO NOW gibi fırsatlar var. Disney, Netflix, Amazon ve hatta Hulu gibi rakipler çevrimdışı görüntüleme için şovları ve filmleri indirmenize izin verirken, şimdiye kadar HBO’nun akış hizmetleri bunu yapmadı. Uygulama, daha sonra çevrimdışı görüntüleme için içerik kaydetmenize izin vermeye başlayacak.

HBO’nun android uygulaması yeni fırsatlar sunacak

Özellik, abone olduğunuz HBO uygulamasının en son sürümünde etkinleştirilmiş gibi görünüyor. Ancak henüz herkese sunulmayabilir. Bu hizmet ile ilgili az sayıda kısıtlama olsa da, bu sayının 25’i bulduğu söylenebilir.

Tüm başlıklarda indirilme yapılamaz ve indirilenler, bitirmemiş olsanız bile görüntülendikten 2 gün sonra cihazınızdan kaldırılır. Yalnızca ok simgesiyle işaretlenmiş gösteriler ve filmler indirilebilir. İndirilen her şov ve film; kaydedilen bölüm sayısını, aldığı boyutu gösteren ve size cihazınızdan kaldırma olanağı sağlayan HBO uygulaması içinden bir “İndirilen” bölümünde gösterilir. HBO film indirme uygulaması ilerleyen zamanlarda muhtemelen daha çok fırsat sunacaktır.

Exit mobile version