Haziran 2022 İçin Ücretsiz PS Plus Oyunları Açıklandı

7 Haziran'da piyasaya sürülmeden önce Sony, abonelerin PS Plus Essential katmanına alacağı 3 ücretsiz oyunu duyurdu.

Haziran 2022, Playstation Plus ve genel PlayStation markası için önemli bir ay olacak. 2 Haziran’da yeni üçüncü taraf PS4 ve PS5 oyunlarının yanı sıra PS VR2 için yeni oyunların sergilendiği A State of Play’in gerçekleşmesi planlanıyor. 7 Haziran’da PS Plus için 3 ücretsiz oyun çıkacak. 13 Haziran’da PS Plus Extra ve Premium katmanları Kuzey Amerika’da da başlayacak.

Neyse ki, Sony şimdi bu 3 oyunun ne olduğunu onayladı. Sony’nin Haziran 2022 için ücretsiz Playstation Plus oyunları, daha önce Dealabs kullanıcıları Billbil-Kun tarafından desteklenen Areajugones web sitesinden sızdırılmıştı. Şimdiye kadar pek çok kişinin bildiği gibi, Billbil-Kun, bir veya iki ay atlayarak, bir süredir PS Plus oyunlarını doğru bir şekilde sızdırdı. Sızıntılar her zaman bir tuz tanesi ile alınmalıdır. Ancak Sony şimdi PlayStation Plus serisini onayladı.

İşte Haziran Ayı için Ücretsiz Olacak PS Plus Oyunları

Playstation Plus, 7 Haziran’da, 5 Temmuz’a kadar mevcut olacak 3 yeni oyun alacak. Bunlar arasında God of War, Naruto to Boruto: Shinobi Striker ve Nickelodeon All-Star Brawl yer alıyor. Birçoğu devamı olan God of War: Ragnarok’u büyük ölçüde beklerken God of War’ı piyasaya sürmek akıllıca bir hamle. PS Plus Extra ve Premium katmanlarının önünde de güçlü bir liderlik olacak.

Bu arada Naruto to Boruto: Shinobi Striker, sevilen animeye dayanan ve 4v4 savaşlar içeren çevrimiçi çok oyunculu bir oyundur. Karakter oluşturmaya izin veren ilk Naruto oyunudur. Naruto’nun Hokage olduğu Chunin Sınavları sırasında gerçekleşir. Genel olarak, oyunun en iyi eleştirmen ortalaması 64 olan “zayıf” bir OpenCritic derecesine sahip olduğu belirtilmelidir.

Nickelodeon All-Star Brawl, bu sefer Super Smash Bros. Ultimate’a daha yakın bir çok oyunculu oyundur. SpongeBob SquarePants, Teenage Mutant Ninja Turtles, The Loud House, Invader Zim, Danny Phantom ve Avatar: The Last Airbender gibi çeşitli şovlardan karakterler içeriyor. OpenCritic’te en iyi eleştirmen ortalaması 65 olan Naruto’dan Boruto’ya benzer bir derecelendirmeye sahiptir.

Tabii ki, Mayıs 2022 için PS Plus ücretsiz oyunlarını henüz talep etmeyen varsa, bunu yapmak için yeni oyunlar piyasaya çıkana kadar zamanları olacak. Mayıs 2022 için ücretsiz PS Plus oyunları arasında FIFA 22, Tribes of Midgard ve Curse of the Dead Gods yer alıyor. Haziran ayının nihayetinde Mayıs ile nasıl karşılaştırılacağını ve hayranlar tarafından nasıl karşılandığını göreceğiz. Ancak ne olursa olsun, PlayStation hayranları önümüzdeki ay bir ton açıklama bekliyor.

PS Plus Premium 13 Haziran’da çıkıyor.

Exit mobile version