Hay Day Oyundan Atıyor, Çözümü Nedir?

Hay Day oyundan atıyor, ne yapmalıyım sorusunun yanıtını arıyorsanız rehberimizde yer alan yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Hay Day oyundan atıyor

Hay Day oyundan atıyor mu? Bu problem, pek çok kişinin popüler çiftlik oyununu oynayamamasına neden oluyor. Oyunun kapanmasına yol açabilecek birden fazla sebep vardır. Neyse ki bu sorunun çözülmesi için atılabilecek birkaç yöntem bulunuyor.

Supercell tarafından sunulan ve uzun yıllardır popülerliğini devam ettiren çiftlik oyunu Hay Day aniden kapanıyor ise aşağıda yer alan yöntemleri uygulayabilirsiniz.

Hay Day Oyundan Atıyor, Çözüm Yöntemleri Neler?

Hay Day oyundan attığında başvurulması gereken çözüm yöntemleri bu şekildedir. Bu yöntemlerin ayrıntılarına aşağıdan bakabilirsiniz.

Gereksiz Uygulamaları Kapatın

Oyun esnasında oyun esnasında gereksiz şekilde kaynak tüketen bazı uygulamalar arka planda çalışmaya devam edebilir. Arka planda çalışan uygulamaları durdurmak için akıllı telefonun ya da tabletin ayarlar menüsünü görüntüleyin. Daha sonra Uygulamalar kategorisini açın.

Yüklü uygulama ve oyunların sıralandığı sayfada gereksiz uygulamaları bulun ve seçin. “Durmaya zorla” butonuna basın. Sürekli kapanan oyun için de “Durmaya zorla” seçeneğini seçebilir ve ardından çiftlik oyununa tekrar girmeye çalışabilirsiniz.

Cihazı Kapatıp Açın

Sorun düzelmediyse akıllı telefonu ya da tableti yeniden başlatmayı deneyin. Mobil cihazın güç butonuna basılı tutarak kapatma ve açma işlemlerini kolayca uygulayabilirsiniz.

Oyunu Güncelleyin

Hay Day kapanma sorunu, oyunun mevcut sürümünden kaynaklı problem olabilir. Bu sebepten ötürü oyun için yeni bir güncelleme yayımlanıp yayımlanmadığını kontrol edin. App Store ya da Play Store üzerinden yeni güncelleme olup olmadığına bakabilir ve eğer varsa oyunu güncelleyebilirsiniz.

Oyunun Önbelleğini Silin

Cihazı Güncelleyin

Android işletim sistemli cihazı güncellemek için ayarlara girin ve “Sistem” bölümünü görüntüleyin. Sistem güncellemesine dokunun. Yeni bir güncelleme çıkmışsa cihaız güncelleyebilirsiniz. Kategorilerin isimleri ve adımlar, bazı telefonlarda farklı olabilir.

iPhone ya da iPad üzerinden güncelleme işlemi için ayarları açın. Daha sonra Genel bölümü üzerinden “Yazılım Güncelleme” kategorisine girin. Güncelleme olup olmadığına bakın. Yeni bir güncelleme yayımlanmışsa cihazı güncelleyebilirsiniz.

Oyunu Yeniden Yükleyin

Problem düzelmediyse oyunu silin ve ardından tekrar yükleyin. Oyunu silmek için ayarlar sayfasındaki Uygulamalar’a girebilir ve Hay Day’ı seçip “Sil” butonuna basabilirsiniz.

Exit mobile version