En İyi 10 Hava Durumu Uygulaması

Android ve iOS cihazları için geliştirilen en iyi 10 hava durumu uygulaması derledik. İşte listede yer alan uygulamalar!

Hava durumu uygulaması sayesinde gün içerisinde yağmur yağıp yağmayacağını, hava sıcaklığını, rüzgâr şiddetini, hava kalitesini ve daha pek çok durumu öğrenebilirsiniz. Aşağıda bulunan uygulamalar rastgele olarak sıralanmıştır.

Hava Durumu Uygulaması İçin Öneriler Neler?

Hava Durumu Uygulaması-1

1. AccuWeather

Android ve iPhone kullanıcıları arasında çok popüler bir uygulama olan AccuWeather, kullanıcı dostu arayüze sahiptir. Uygulamada sıcaklık, rüzgâr şiddeti, nem, yağmur olasılığı dahil birçok bilgi yer almaktadır. AccuWeather üzerinden günlük ve saat gibi hava durumu tahminlerine de erişebilirsiniz.

2. 1Weather

Kolay kullanıma sahip olan 1Weather saatlik, günlük ve haftalık gibi hava durumu tahminleri sunar. Sıcaklığın yan sıra rüzgâr şiddeti, UV indeksi dahil pek çok bilgiye ulaşılabilmektedir. 10’dan fazla widget desteğinin yer aldığı uygulamada radar görüntü özelliği de bulunmaktadır.

3. Dark Sky Weather

Dark Sky Weather, 2020 yılında Apple tarafından satın alındı. Uygulama, satın alındıktan sonra Google Play Store’dan kaldırıldı. Şu anda yalnızca App Store’da yer alan uygulama, başarılı hava tahminleri ile dikkat çekiyor.

4. Appy Weather

Kullanıcı dostu arayüze sahip olan Appy Weather, ödüllü hava durumu programıdır. Hava durumu tahminlerine kolay bir şekilde ulaşabileceğiniz uygulamayı ücretsiz olarak indirebilir ve kullanmaya başlayabilirsiniz. Diğer uygulamalardaki pek çok bilgiye bu uygulamadan da erişebilirsiniz.

5. Yahoo Hava Durumu

10 günlük ve 24 saatlik gibi tahminler sunan Yahoo Hava Durumu’nda UV indeksi, yağış ihtimali, sıcaklık, radar, rüzgâr haritaları gibi pek çok bilgi yer almaktadır. Hareketli gün doğumu ve gün batımı saatlerinin yer aldığı uygulamada ana ekran widget desteği de bulunmaktadır.

6. YoWindow

Etkileyici tasarıma sahip olan YoWindow, hava durumu tahminlerini animasyonlu bir şekilde gösterir. Parmağınızı sürükleyerek günün ilerleyen saatlerinde havanın nasıl olacağını görebilirsiniz. Ücretsiz olarak sunulan uygulamanın ücretli sürümü de mevcuttur.

7. Today Weather

Hava durumu tahminlerini çok kolay bir şekilde görüntüleyebileceğiniz Today Weather’da gerçek sıcaklık, nem, hava basıncı, rüzgâr hızı ve çiy noktası gibi pek çok bilgi bulunmaktadır. Widget desteğine sahip olan uygulamada şiddetli hava durumu uyarısı da yer almaktadır.

8. Overdrop

Ücretsiz olarak sunulan Overdrop, şık tasarıma sahip bir uygulamadır. Pek çok özelliğin yer aldığı uygulama ayrıntılı hava durumu tahmini sunar. Şiddetli hava durumu uyarı işlevi ile dikkat çeken Overdrop’ta widget desteği bulunmaktadır.

9. Weather Underground

Basit kullanıma sahip olan Weather Underground, hava durumunu çok ayrıntılı bir şekilde gösterir. Karanlık mod desteğine sahip olan uygulamada saatlik, günlük ve 10 günlük hava durumu tahminleri mevcuttur. Radar özelliğinin de yer aldığı uygulamayı ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

10. Weather Live

Widget desteğine sahip olan Weather Live, kullanıcı dostu arayüze sahiptir. Android Wear ile uyumlu olan uygulamada rüzgar hızı ve yönü, basınç, yağış bilgileri, gün doğumu ve gün batış saati gibi pek çok bilgi yer almaktadır. Uygulamada ayrıca hava durumu radarı da mevcuttur.

Yukarıdaki listede en iyi hava durumu uygulamaları yer almaktadır. Ayrıca en iyi klavye uygulamaları yazımıza da göz atabilirsiniz.

Exit mobile version