Harry Potter Büyüleri ve Anlamları

Harry Potter büyüleri ve anlamları neler? Harry Potter hayranları için en popüler büyüleri bir araya getirdik.

Hayranların mutlaka bilmesi gereken Harry Potter büyüleri neler? Harry Potter, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulundan gelen mektubu almasından bu yana hayranlar çok sayıda büyünün kullanımına tanık oldu.

Genç büyücüler büyü işinde ustalaştıkça izleyicilere ve okurlar da yeni büyüler ile karşılaştı. Bu, çok fazla büyünün olduğu anlamına geliyor. Peki, en çok beğenilen büyüler neler oldu? Bunu aşağıdaki listeyi inceleyerek öğrenebilirsiniz.

En İyi Harry Potter Büyüleri

En İyi Harry Potter Büyüleri

Yukarıdaki büyülerden birini ayrıca ele almak gerekiyor. Avada Kedavra, hedefe doğru yeşil bir ışık yönlendirir ve o kişinin aniden ölmesine neden olur. Can kaybına yol açtığı için büyünün kullanılması yasaktır. Bu büyüyü yapan kişi çok ağır bir şekilde cezalandırılır.

Bu büyü Harry Potter üzerinde de kullanılmıştır ancak bu saldırı yüzünden Harry hayatını kaybetmemiştir. Voldemort tarafından yapılan saldırıda Harry’nin annesi ve babası ölmüş fakat Harry hayatta kalmıştır. Bunun sebebi ise Harry’nin annesinin oğlu için kendi canından vazgeçmesidir.

Bu büyüye karşı olarak kullanılabilecek hiçbir büyü yoktur. Geri dönüşü olmayan bir büyü olduğu için üç affedilmez büyüden biri olarak belirlenmiştir.

Harry Potter hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler için Harry Potter hakkında bilinmeyenleri sıralamıştık. Dilerseniz bu listemize de göz atabilir, dünyanın en çok sevdiği evrenlerden biri hakkında daha önce duymadığınız bilgilere ulaşabilirsiniz.

Exit mobile version