Harley-Davidson Yeni Elektrikli Bisikletleriyle 2020’de Satışa Çıkacak

2020 yılında piyasaya sürülmesi planlanan en sıcak elektrikli bisikletlerden biri, geleneksel bir bisiklet üreticisinden gelmedi. Ayrıca yeni bir e-bisiklet şirketi değil, dünyanın en eski motosiklet şirketlerinden birinden geldi. 

Birkaç yıldır Harley-Davidson’un bir motosiklet, birkaç pedal yardımlı bisiklet ve bir scooter moped konsepti de dahil olmak üzere bir dizi pille çalışan araç üzerinde çalıştığını biliyoruz.

Harley-Davidson tasarımlarını geliştiriyor

Bu hafta şirket, bazı resimler göndererek bazı fikirler elde edilmesini sağladı. Böylece üretim öncesi tasarımlara daha yakından bakabilme imkanı ortaya çıktı.

Resimlere bakmak güzel, ama onları sürmek daha da güzel olurdu. Harley-Davidson’un yeni e-bisikletlerinin prototip versiyonları, aslında bu hafta Milano’daki 2019 EICMA Motosiklet Şovunda ilk kez tanıtıldı. Şirket sözcüsü, 2020’de üretime başlamadan önce hala “pazar fırsatlarını değerlendirmek ve tasarım ayrıntılarını sonlandırmak” istediklerini söyledi.

Değişken derecelerde erişilebilirliğe sahip üç bisiklet tarzı var: Yüksek adımlı bir model, küçük adımlı bir model ve orta adımlı model. Hepsi orta tahrik motorlarında ve çerçeveyle aynı hizada oturan dahili çıkarılabilir pillere sahip. Şirketin bisikletleri genel olarak konforlu görünüyor.

Exit mobile version