Haluk Bilginer”den Şok Atatürk sözleri!

ünlü oyuncu sunucu Haluk Bilginer katıldığı bir programda çarpıcı açıklamalarda bulundu. Haluk Bilginer yaptığı açıklamalarda Atatürk’e yıllarca taptık ifadesini kullandı. Haluk Bilginer‘in bu konuşması magazin gündeminde büyük yankı buldu. Sevilen oyuncu Haluk Bilginer katıldığı bir programda söylediği sözlerle magazin gündemine bomba gibi düştü. Haluk Bilginer‘in Atatürk açıklamaları şok etti. İşte Haluk Bilginer“in o açıklamaları; “Yıllardır tapıyoruz diye başladığı konuşmasına ’91 yıldır adapte olamamışız. 91 yıldır güce tapıyoruz. Biz gücü çok severiz. Kendini güçlü gösteren herkese tapınırız. Bizim babalarımız da öyledir çünkü de ondan. Evde bir güç isteriz hep. Baba sendromudur o. Bir laf vardır çok severim; erkekler babaları öldükten sonra büyür.’ sözleriyle devam eden Haluk Bilginer Atatürk’ü istismar eden insanlara çağrıda bulundu.

 

 

 

 

Altın Palmiye ödülü alan Kış Uykusu filminde önemli bir rol alan Haluk BilginerAtatürk“ü ikon olmaktan çıkarıp, insan olarak anlamak gerekiyor’ şeklindeki konuşması ile magazin gündemine bomba gibi düştü.

 

Türkiye’nin en iyi tiyatrocu ve sunucularından birisi olan Haluk Bilginer‘in Atatürk hakkındaki açıklamaları büyük tartışma konusu olacak gibi. Cannes‘te Altın Palmiye ödülünün sahibi olan Haluk Bilginer tapınmaktan vazgeçemedik sözleri ile dikkatleri çekti. Türkiye’yi Cannes’teki Altın Palmiyede temsil eden ve ödül kazanan ünlü oyuncu Haluk Bilginer‘in Atatürk açıklamaları dikkat çekti.

 

 

 

 

 

Haluk Bilginer Hurriyet gazetesine önemli açıklamalarda bulundu Cannes’te, Altın Palmiye ödülünü kazanan Nuri Bilge Ceylan imzalı ‘Kış Uykusu’ filminde bir Türk aydınını canlandıran Haluk Bilginer, Hürriyet’e konuştu. İşte Haluk Bilginer’in tartışmalara sebep olabilecek röportajından ilgili bölüm:
“91 yıldır adapte olamamışız. 91 yıldır güce tapıyoruz. Biz gücü çok severiz. Kendini güçlü gösteren herkese tapınırız. Bizim babalarımız da öyledir çünkü de ondan. Evde bir güç isteriz hep. Baba sendromudur o. Bir laf vardır çok severim; erkekler babaları öldükten sonra büyür.”

 

 

Exit mobile version