Halo Infinite Oyununda 14 Gizli Mod Bulundu

PC oyuncuları için Halo Infinite oyununda gizlenmiş 14 çok oyunculu mod ortaya çıktı

Meraklı bir Halo hayranı, Elimination ve SWAT benzeri Tactical Slayer dahil olmak üzere PC versiyonunda gizlenmiş, şimdiye kadar keşfedilmemiş özellikle 14 Halo Infinite modu olduğunu keşfetti.

Şu anda Halo Infinite hayranlarına oyunun ücretsiz, beta sürümünde 17 farklı çok oyunculu moddan biri atanabilirken, oyunu PC’de çevrimdışı oynarsanız, diğer 14 moda da erişebilirsiniz. Bunları kaydedip dosyalayabileceğiniz için, bununla birlikte arkadaşlarınızla da çevrimiçi olarak oynamaya devam edersiniz.

Modları keşfeden bir oyuncu daha sonra Reddit’te “Eğlenceli gerçek: Infinite’i çevrimdışı başlatırsanız, şu anda kullanılamayan modlara erişebilirsiniz.” dedi. “Daha sonra çevrimiçi olursanız, bunları kendinize kaydedebilirsiniz. Bunlar, Zıpratma, Taktik ve Fiesta’nın diğer modları. Biri modları almakta sorun yaşıyorsa, beni ekleyin ve onları almak için dosya paylaşımıma erişmeye çalışın. Bu işe yaramazsa,  ben modu aktarmaya çalışacağım. ” açıklaması yaptı.

Modlardan biri – Attrition – yepyeni görünüyor. Çıkan haberlere göre, yeniden doğmalarınızı doldurabilecek özel öldürmeler yapmanıza ve ölen takım arkadaşlarınızı canlandırmanıza izin veriyor. Belki de şaşırtıcı olmayan bir şekilde, aynı zamanda Tehlikeli Bölge adı verilen, Battle Royale benzeri, sürekli azalan bir daireye de sahip.

İşte 14 modun yer aldığı tam liste:

Arena:

Yıpratma
Yıpratma Yakartop
Eleme

Fiesta:

Yıpratma
CTF
One Flag CTF
Kaleler

Dereceli:

Eleme
Bir Bayrak

Taktik:

Katil
Slayer Komandoları
Slayer Manglers
Katil Yardımcıları
Slayer Stalker Rifles

Halo Infinite’in en yeni çapraz promosyon paketi olan ICYMI – bu sefer basketbol takımı LA Lakers ile – eBay’de özellikle orijinal fiyatının on katına satılıyor.

Geçtiğimiz gün Lakers ve Clippers arasındaki maçın öncesindebir paket satışa çıktı. Buna göre;  Staples Center’daki Team LA mağazasından özel olarak kısa bir süreliğine 140 dolarlık paket satışa çıktı. Bu paket, Bir Lakers Master Chief 117 Swingman forması, bir Lakers özel Xbox kablosuz kumandası ve bir Master Chief heykelciğinden oluşuyor.

Ancak henüz bu modların Xbox’larda  olmadığı ortataya çıktı.

Exit mobile version