Half-Life 2 RTX Remix ile Göz Kamaştırıyor!

Half-Life 2 RTX Remix sürümü ile göz kamaştırdı. Oyunda daha önce hiç dikkat çekmeyen birçok detay öne çıkıyor.

Half-Life 2 RTX Remix ile Göz Kamaştırıyor!

Valve’ın VR özel oyunu Alyx’i piyasaya sürmesinin haricinde Half-Life serisine on yılı aşkın bir süreden beri dokunmadığını söylemek yanlış sayılmaz. Bu tabii ki Half-Life hayranlarının oyundan elini çekmesi için yeterli bir neden değil. Topluluğun oyuna olan ilgisinin bitmeyeceğinin en büyük göstergesi Half-Life 2 RTX Remix oldu.

NVIDIA, topluluk tarafından yönetilen RTX Remix projesini duyurdu. Proje, adından da anlaşılabileceği üzere klasik birinci şahıs nişancı türüne sahip oyunu GeForce RTX grafikleri ile yeniden ele alınmasını sağlıyor.

Ekip sadece ray tracing özelliği eklemekle kalmıyor, bununla birlikte video oyununun genel görünümünü ve oyunculara yaşattığı hisleri de modernize etmeye çalışıyor.

Half-Life 2 RTX Remix ile Nasıl Görünüyor?

Oyunun RTX Remix projesi ile nasıl göründüğünü merak ediyorsanız NVIDIA GeForce kanalında yayımlanan videoyu izleyebilirsiniz.

Ray tracing elbette ki oyunu başlı başına etkileyici hâle getiriyor ancak mod yapımcıları RTX Remix’i kullanarak oyunun çok daha göz kamaştırıcı bir hâl almasını sağlıyor. Orijinal Half-Life 2 grafikleri çok eskimiş görünürken RTX Remix ise daha ayrıntılı ve gerçekçi görünüyor.

Oyunda daha önce hiç üzerinde durmadığınız o kadar çok detay ilginizi çekiyor ki bu yukarıdaki duyuru videosu izlediğinde de anlaşılabilir.

Projeye yeni başlandığı söylenebilir. Henüz paylaşılmış bir çıkış tarihi yok. Şu anda bir sürümden bahsetmek için çok erken ama yine de dikkate değer olduğunu söylemek gerekiyor.

Exit mobile version