Güzel Hosting’den SpamExperts Hizmeti

GüzelHosting SpamExperts Hizmeti

Günümüzde hem bireysel hem de kurumsal iletişimde en önemli araçlardan biri e-mail kullanımıdır. Çoğu zaman pek de önemsenmeyen ve standart haliyle bir işletme için yeterli olacağı düşünülen kurumsal mail hizmetleri hakkında doğru adım atmak, işletmeler için aslında çok kritik öneme sahiptir. Doğru ve güvenilir bir mail hizmeti, işletmelerin müşterileriyle kuracağı en önemli iletişim basamaklarından biridir.

GüzelHosting

İşletmeler için e-mail alt yapısı ikonusunda tamamen kurumsal mail çözümü sunan bir firma tercihinde bulunmak önemlidir. Internet hizmetleri sunan Güzel Hosting firması, kurumsal mail çözümlerinde yenilikçi anlayışıyla müşterilerine en iyi altyapıyı sağlamayı vadediyor. Müşterilerine sunduğu Kurumsal Mail Hizmeti altında e-mail hizmetiyle birlikte maillere istenilen her yerden ulaşım imkanı, takvim ve kişiler gibi özelliklerle çok yönlü bir e-mail kullanımını hedefler.

Tüm telefon, tablet, bilgisayar ve laptop gibi cihazlarınızda eşleyebileceğiniz, istediğiniz her yerden anlık erişebileceğiniz webmail arayüzü sayesinde istediğiniz her bilgisayardan da maillerinize kolay erişim yapabileceğiniz bir imkan ile müşterilerinizin size ulaşamama sorunlarını da ortadan kaldırabileceksiniz.

Spam Mail Filtresi

SpamExperts Profesyonel Spam Filtresi

Spam sorunu, kişisel ve kurumsal maillerin baş belasıdır. Hem bilgisayarların hacklenmesi hem de e-mailerin hack girişimine yönelik baş belası olan spam mail sorunlarından kurtulmak için SpamExperts altyapısını kurumsal mail hizmetlerinde sunan Güzel Hosting ile, tüm mail sorunlarınızı kurumsal yapı çerçevesinde sağlıklı bir altyapıya taşıyabilirsiniz.

SpamExperts Profesyonel SPAM filtresi sayesinde, kurumunuza ait e-maillerinizin tamamında spam sorununu kökten çözerek, e-maillerinize gelen tüm spam maillerin spam filtresinden geçerek size ulaşmasını önlediği gibi virüs içerikli maillerin de gelen kutunuza ulaşmasını engeller. Bu sayede hem bilgisayar hem de e-mail güvenliğinizi sağlamış olursunuz.

Spam Mail

Kurumsal Mail Hizmeti

Gelmiş Webmail ve Spam mail sorunları çözümlerinin yanı sıra; IMAP, POP3 desteği olan, emaillerinizi istediğiniz gibi yönlendirme olarak kullanabileceğiniz, kişiler listesi ekleyebileceğiniz gibi birçok özelliği daha bulunan kurumsal mail hizmetlerine https://www.guzel.net.tr/kurumsal-email.php adresi üzerinden ulaşmak mümkündür.

Exit mobile version